HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Sampdoria 1-1

2009.10.18. 17:26 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Nagyon eklektikus meccs volt a mai, volt benne minden, ami egy olasz bajnokit élvezhetővé tesz: szívvel teli játék, küzdelem, kiállítások és bizony botrányos játékvezetés. Amihez az is hozzátartozik, hogy a csapat hálás lehet a játékvezetőnek egy-két nagyvonalúan továbbengedett szituációért. Összeségében megállapítható, hogy ha őszinték akarunk lenni, el kell ismerni, ez egy nyerhető mérkőzés volt, nem lett volna nehéz otthon tartani a 3 pontot. Gyorsan tegyük is hozzá, hogy a bajnokságban a második helyezett, az Internazionalet is legyőző Sampdoria ellen ez egy értékes döntetlen volt. Nézzük hogy szerepeltek a Lazio játékosai, nem egészen 35 ezer drukker előtti:

Muslera: Remekül védett, látszott hogy jót tett az önbizalmának az, hogy mostantól ő az uruguayi válogatott hálóőre, 4-5 helyzetben is bravúrra védett, és megmutatta, hogy ökölvívásban is lehet rá számítani, teljesen vétlenül, de nagyon durván kiütötte Pazzinit, aki férfi volt a talpán, mert nem ájult el. Megbízható volt Nando és biztos pont hátul.

Siviglia: Nem a megszokott posztján kezdett, de jó ötlet volt ez Ballardinitől, tette a dolgát végig becsülettel.

Diakité: Elmentek mellette párszor, volt egy hátborzongató hibája is, valamint nem rajta múlt hogy nem ért büntetőt egy felöklelése, de többnyire jó mentései voltak.

Cribari: Tőle szokatlan módon ezúttal a védelem legjobbja volt, nem lehetett rá panasz, mindenhol ott volt.

Kolarov: Nem volt olyan aktív mint máskor, talán a válogatott meccs miatt is, de kiállítottak róla egy embert, és jó volt nézni amit a labdával csinált.

Brocchi: Nagyon jó, hogy visszatérhetett a csapatba! Rengeteget futott, a pálya minden pontján ott volt, küzdött, hajtott, a meccs egyik legjobbja volt.

Baronio: Hozta a játékát, labdabiztos volt, teljesen érthetetlen a kiállítása.

Mauri: Az első féidőben nem sok megmozdulása volt, de a második játékrészben lehetett rá számítani, a 92. percben az ő fejese lehetett volna a meccslabda.

Matuzalem: Rögtön 1 perccel a bekapott gól után kiegyenlített, végig agilis volt, jól lekötötte a védőket, igy Zarate számára is több hely volt. Ha mindig igy játszana, sokkal előrébb lenne a Lazio.

Zarate: Egyszerűen nem tudták tőle szabályosan elvenni a labdát, gyorsan és kiismerhetetlenül cselezett, gyakran 2-3 ember között is sikerrel, a labdájából Cruz majdnem megszerezte a győzelmet, bár nem akarattal továbbította neki. Ha passzolni is megtanul az ördöngös Mauro, akkor még hatékonyabb lesz.

Rocchi: Remek gólpasszt adott, sokat reklamált és kicsit sok volt a műesés, de jól játszott, ha hozzá került a labda a Sampdoria nem lehetett nyugodt.

Pályára lépett még Cruz, Dabo, Lichtsteiner. Közülük Cruz volt az, akinek 2 nagy helyzete is volt, megint adott plusz lendületett a csapatnak, de sajnos ezúttal nem tudott gólt lőni.

Mindenki a maximumot hozta ma, meg kell becsülni ezt az 1 pontot, de jövő héten már muszáj lesz mérkőzést nyerni, mert akármilyen  megsüvegelendő a mai eredmény, sokkal előrébb nem jutottak vele. Jövő héten csak a győzelem lehet a cél!

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr231458360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása