HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Catania

2010.02.07. 18:41 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Lehet ennél szánalmasabb, alávalóbb teljesítményt nyújtani? Létezhet pocsékább, hulladékabb játék? Mikor jön el az a nap, amikor azt mondhatjuk, elértük a mélypontot, innen már nincsen lejjebb? Félek, ez a mai meccs sem a gödör legalja. Mindenki vésse jól az agyába: kieső helyen áll a csapat, és ez bizony a megérdemelt helye. A futball nevű játék komoly elcsalása lenne, ha ilyen teljesítménnyel végül a Serie A tagja maradhatna. Semmit sem ér az egy héttel ezelőtti eredmény, felejtsük el. Ez nem a Lazio. Lássuk a "játékosok" értékelését:

Muslera: A ritka támadások mindegyikét jól védte, López góljánál tehetetlen volt.

Biava: Miatta került a kispadra Stendardo? Érthetetlen, és finoman fogalmaztam.

Dias: Súlyos tévedés volt leigazolni, ha ez minden amit tud. Nem lehet, hogy a vezetőséget megtévesztették, és azt mondták, Mirandát adják el Rómába?

Radu: Mikor lehetett rá legutóbb komolyabb panasz? Teszi amit tud, még ha gyakran ez nem is elég, de a hozzáállásával nincs probléma.

Kolarov: A védelemben közel sem olyan hasznos, mint egy sorral előrébb. Jelenleg nem ez a jó helye a csapatban.

Firmani: Nem ez volt az idény legjobb meccse számára, de rá nehéz még így is mérgesnek lenni.

Baronio: Az idény kezdetén én nagyon bíztam benne, és valljuk be, az első pár hónapban kiemelkedett a csapatból. Nem tudni mi történt vele 2010-ben, de árnyéka önmagának.

Hitzlsperger: 20 perc jó játék, más semmi. Az a 20 perc bizalomra ad okot, de sokkal több kell.

Mauri: Érdekes módon ha a csapat csapnivalóan játszik, ő egy kicsit akkor jobb mint a többiek. Ma ez semmire sem volt elég, de jó volt látni, hogy nem csak szenvedni van a pályán, mint megszokhattuk.

Floccari: Semmit sem lehet róla írni. Semmit, a labda alig volt nála.

Zarate: Teljesen másik játékos, mint volt 1 éve, ez teljesen biztos. Látni rajta néha az akarást, de ez messze nem elég. Csapnivaló volt.

Pályára lépett még Rocchi Hitzlsperger helyén, aki semmit sem tudott hozzátenni a meccshez, Diakité Firmani helyett, amely lépést hátrányban jelzővel sem tudok illetni, és Cruz Mauri helyett, aki pontosan azt csinálta, amit az utóbbi fél évben minden meccsen.

Egy vezére nélkül játszó, kiesés ellen menekülő, a szó valóbi értelmében vett kis csapatot Rómában nem tudott megverni a Lazio. Kikapott tőlük. Mégis, mit várunk ezek után? Ha sikerül a csoda, és elmarad a kiesés, akkor lesz igazságtalan a sors.

2 komment

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr461737135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon halott 2010.02.08. 10:35:30

nagyon sajnálom a csapatodat, és minden tiszteletem a kitartásodért. a lazio fénykorában szerethető csapat volt, igazán szerethető világsztárokkal (mint verón, nedved, mancini, nesta, és a többi), ellenben vannak csapatok akikért nem hullajtanék könnyeket, ha a kiesés szélére sodródnának. két kérdés merült fel bennem, remélem, te tudsz rá válaszolni: 2 nagyszerű játékosnak, de la pena-nak és mendieta-nak nem jött be a lazio, miért? és eriksson a lazio óta nem tudott sehol sem alkotni, míg a csapatoddal élvezhető focit játszatott az angolok vele (is) szürkék voltak, miért?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.08. 19:00:41

@nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában.
Úgy gondolom, nekik egyszerűen nem jött be az olasz stílus, főleg Mendieta volt az, aki hihetetlen összegért érkezett, mindenki csodákat várt tőle, de valamennyire természetes volt, hogy ilyen felfokozott várakozás csak csalódással érhet véget. Sajnos a rekordigazolások egyike sem jött igazán össze.
Eriksson esetében talán ott lehet a magyarázat, hogy a Lazióig minden csapatával emlékezeteset alkotott, de mint szövetségi kapitány nem volt elég markáns, ahhoz, hogy valaki egy válogatott vezetőjeként igazán sikeres lehessen, komoly karizma kell, szerintem az hiányzik a svédből. Remélem azért a negyedosztálynál mutat még előbbre neki a karrierje.
süti beállítások módosítása