HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Livorno-S.S. Lazio 1-2 - Gabri a lazio.hu-ról

2010.05.10. 22:27 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

LIVORNO-LAZIO 1-2
2010.05.09. Stadio Armando Picchi

gólszerzők: 13’ Rocchi, 33’ Lucarelli  44’ Brocchi
 

 

 

LIVORNO (3-5-2): De Lucia; Perticone, Galante, Bernardini; Raimondi, Moro (86' Lignani), Mozart (szünetben Bergvold), Prutsch, Vitale; Lucarelli (szünetben Danilevicius), Bellucci

Bardi, Marchini, Modica, Di Gennaro                e.:Ruotolo

LAZIO (3-5-2): Muslera; Biava, Dias, Radu; Lichtsteiner (14' Diakitè), Brocchi (88' Hitzlsperger), Ledesma, Mauri, Kolarov; Rocchi (65' Foggia), Floccari

Berni, Siviglia, Baronio, Cruz                            e.:Reja

 

jv: Gava

sárgalap: Raimondi, Prutsch, Perticone ill. Dias

labdabirtoklás: 46,3 % : 53,7%

kapuralövések: 2:4

szögletarány: 6:2

Muslera(-): Szinte semmi dolga nem akadt,ha kellett jól avatkozott játékba. Pihent egyet.

Biava(6,5): Jól játszott és bátran. De volt egy hibája, méghozzá a gólnál, kifelé mozgott, és ezzel helyzetbe hozta Lucarellit.

Dias(7): Jól védekezett, jól vette le a pályáról Lucarellit. Az idei rossz évünk legnagyobb pozitív meglepetése.

Radu(6): Hozta a szokásosat, az egyik legmegbizhatóbb védő. Nagy kérdés eladjuk-e jó pénzért, vagy hagyjuk meg biztos pontnak?

Lichtsteiner(-): Sajnos hamar kidőlt a fejsérülése miatt,de már jobban van.

cseréje Diakite(6,5): Így kel lvisszatérni közel két hónap után. Az elején még félt, de aztán látta,hogy a vörösök gyengék, és sokat ment előre. Jól védekezett,de emelett sok cselt is megcsinált(!), néha mint jobb csatár játszott.

Brocchi(7): A csapat legjobbja volt részint győztes gólja, másrészt remek mezőnymunkája miatt. Sokszor középhátvédnek húzodott vissza, és védekezett.

cseréje Hitzlsperger(-)

Ledesma(6): Az ilyen játékért kár volt visszatérnie, és hosszabbítani sem kel lvele. Borzasztóan játszik, sok a rossz passza, adjuk el ,és jöjjön Cigarini!

Mauri(6,5): Szép paszt adott a gól előtt Kolarovnak, az első félidőben jól is játszott, a második gól előtt az ő lövése után pattant Brocchi elé a labda. A másodikra elfáradt.

Kolarov(6,5): Jól játszott,az elején nehéz helyzetbe hozták egy-kétszer, de gólpasszt adott Rocchinak. Nagyon fog hiányozni!

Rocchi(6,5): Lelkes volt, ő szerezte a vezető gólt-igaz némi szerencsével-majd óriási kapufát lőtt. Közelít a századik góljához.

Floccari(6): Senki nem várta,hogy ismét duplázzon, de jól tartotta meg a labdákat. Nagy erősít, ha nem sérült.

cseréje Foggia(-): Keveset volt játékban, de arra jó, hogy jövőre újult erővel játszon.

Reja(6,5): Nagy stratéga, felrázta a csapatot. Ő kellett ide!

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr921991197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása