HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Baronio: "Maradni akarok!"

2010.05.23. 03:44 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Baronio szerződése az idény végeztével lejár a Laziónál és bár erősen érdeklődik iránta a Bologna, ő szeretne Rómában maradni. Érdekesség, hogy anno Baronio már dolgozott Colomba kezei alatt, aki jelenleg a bolognaiak vezetőedzője, mégpedig tizenegy évvel ezelőtt, mikor a Reggina nagy szezont futva a tizenegyedik lett. Hozzátartozik, hogy Baronio mellett egy másik tehetséges ifjú is ott és akkor tűnt fel, egy bizonyos Andrea Pirlo nevezetű focista.

 "Megtisztelő hogy Colomba megint dolgozna velem, nagy tisztelője vagyok!" - kezdte Roberto.

 Tehát szívesen játszana a Bolognában?

Persze, örömmel játszanék bárhol Colomba kezei alatt. Ám szeretném meghosszabbítani a Lazióval a szerződésem. Pár nap múlva az ügynököm társaságában találkozunk Lotito elnök úrral és megbeszéljük a jövőmet.

Milyen esetben maradna?

32 éves vagyok, decemberben leszek 33. Szeretnék még játszani és nem a padon ülni. Ha erre van lehetőségem a Laziónál, akkor mindenképpen maradni akarok. Mindent meg kell beszélni, természetesen prioritást élvez a Lazio, Rómában lakom, itt él a családom de bizonyos feltételeknek teljesülniük kell.

Milyen a kapcsolata Rejával?

Jó. Mikor megérkezett, már akkor egyértelműen, őszintén beszélt velem. Elmondta miken kell változtatnom, miket kell jobban csinálnom. A javamat akarja mindig.

Télen már szóba került a Bologna, akkor mi történt?

Igen, nem játszottam rosszul és megvásárolt volna a Bologna, Lotito elnök úr azonban túl sok pénzt kért értem, ez blokkolta a tárgyalásokat.

Milyenek az emlékei Reggio Calabriáról?

Az egy különleges szezon volt, Colomba nagyon sokat tanított nekem.

Beszélt vele mostanában?

Nem, legutóbb a Bologna-Lazio meccs után, de kedveljük, ismerjük egymást.

Ha nem sikerül megegyezni a klubbal, akkor mi lesz?

Akkor a mercato részese leszek és Bologna felé tartok."

Jövő héten lezárulnak a tárgyalások Lotito és Baronio között és mivel újabban úgy hírlik, hogy Reja nem marasztalja Robertót, nagy eséllyel búcsút vesz egymástól a Lazio és Baronio. Sajnálni fogjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr442024348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása