HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Bologna 0-0

2009.11.29. 20:36 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Nem és nem és nem. Képtelen megtörni a csapat az augusztus óta tartó szériát a bajnokságban. Képtelen nyerni. Még egy gyenge, hasonló gondokkal küszködő Bolognát sem tud legyűrni hazai pályán. Jövő héten pedig a derbi következik. Ne számítsunk ott semmi jóra, persze mondhatjuk, hogy hagyomásan jobban szerepel a gyengébb formában lévő csapat, de ne legyenek kétségeink: ilyen teljesítménnyel a Roma csak játszadozni fog a Lazioval. Alig lehet szavakkal leírni a csalódottságot, amit ez a hihetetlen, rég nem látott sikertelenség okoz. Ballardini képtelen felrázni a társaságot, akármilyen szakember is, de váltani kell, mielőtt még reménytelen lesz a helyzet. Ha ugyan már most nem az. Nézzük a kesergés után a játékosok értékelését:

Muslera: Nem volt különösebb góllal kecsegtető akciója a Bolognanak, sok dolga nem akadt.

Diakité: Szerencse, hogy Di Vaio nem sokszor akarta megverni egy az egyben. Ilyen teljesítménnyel nincs helye a kezdőcsapatban.

Stendardo: Egy nagy hibája volt, de különben stabil pontja volt a védelemnek, hosszú idő után volt az Olimpicoban kezdő, minden labdaérintését taps követte.

Radu: Egyre jobb, és egyenletes, megbízható teljesítményével végleg kiszorította a kezdőből Cribarit. Nem lehetett rá ma sem panasz.

Brocchi: Szívvel lélekkel küzdött, ahogy megszokhattuk tőle, rajta nem múlt a siker.

Baronio: Látszott, hogy sérült volt, nem tudott teljes erőből küzdeni, de hozta az elvárható szintet, jó labdákat adott.

Matuzalem: Bíztató volt a játéka, ő is sérülésből tért vissza, góllal kecsegtető helyzetet hibázott el.

Kolarov: Az első félidőben jól játszott, a másodikban ő is csatlakozott a csapatot ledöntő álmos kábulathoz.

Foggia: Jobbik énje volt ma délután a pályán, jól illeszkedett a csapat játékába, ezzel a formával kezdő lehetne.

Zarate: Mindenki megijedt egy veszélyesebb becsúszás után, mikor a földön maradt. Szlalomozott, cselezett, lőtt. Ami tőle elvárható, hozta.

Rocchi: Sokat mozgott, küzdött, de nem akadt igazán veszélyes megmozdulása. Ahogy a csapat sem, a kapitány sincs formában.

Pályára lépett még Lichtsteiner, akinek érkezésével a csapat átált a 4 védős felállásra, és Meghni, aki meccslabdát hagyott ki.

Mégis mi az a pozitívum, amit elmondhatunk a meccsről? Az, hogy a veszélyeztetettek egyike sem kapott sárgát, így Kolarov, Baronio, Mauri és Zarate is a pályán lehet jövő héten, a Roma ellen. Ezzel a teljesítménnyel nem sok sikerélménye lesz a csapatnak a derbin. Utoljára is csak annyit írthatok, az a csapat, amelyik közvetlen riválisát, a kiesés elleni harcban, hazai pályán nem képes megverni, annak nagy kilátásai nem lehetnek. Ha marad ez a forma, elkezdhetjük nézni a Serie B komolyabb riválisait. Reménykedjünk, hogy fordulhat még a szerencse.

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr61561680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása