HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2009.12.02. 01:42 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Bár a klub megtett mindent, hogy Cruz 3 meccses eltiltását mérsékelje a liga, és így ott lehessen a hétvégén a Roma elleni derbin, de ez a kísérletek sajnos nem jártak sikerrel, így sem most hétvégén, sem jövő héten nem léphet pályára a támadó.
  • Ballardini menesztése után, amennyiben ez bekövetkezik, és a közeljövőben mindenképpen be fog, Mihajlovic a vezetőség első számú jelöltje a kispadra. A hírek szerint más komoly jelölt szóba sem kerül.
  • A klub komolyan érdeklődik a Lyon 23 éves középpályása, Ederson iránt. A brazil játékosnak 2012-ig van szerződése a francia csapattal, és a rómaiakon kívül az Internazionale is tapogatózik irányába.
  • Ballardini a csapat sajtótájékoztatóján határozottan fogalmazta meg a csapat hétközi céljait: "Egyértelműen a győzelem a célunk Salzburgban! Tudjuk, hogy a csoport legerősebb csapatával fogunk meccselni, hisz az osztrákok bebizonyították, hogy nem hiába vezetik a csoportunkat." A hétvégi derbiről is ejtett pár szót: "19 játékos utazik Ausztriába, természetesen a hétvégére is gondolok a kezdőcsapat összeállításánál. Az biztos viszont, hogy egy Roma elleni győzelem sem oldaná meg a gondjainkat."
  • Muslera az uruguayi El Espectador 810 nevű rádiónak beszélt a hétvégi városi rangadóról: "Már most érezni a Roma elleni meccs hangulatát! Vissza akarunk térni a komoly csapatok közé, és erre a legjobb kezdés az, ha most hétvégén nyerünk. Jó pár meccset elvesztettünk, a tabella alján vagyunk, a saját szurkolóink is tüntettek ellenünk, itt az idő a változásra." Muslera a világbajnokságról is nyilatkozott: "Olyan, mint egy álom számomra, hogy ott vagyunk a fináléban, és hogy én vagyok az első számú kapus. Mintha egy álomban lennék!"
  • A Lazio rögbicsapata 43-9-re legyőzte a Zhermack Badia együttesét.  
     

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr201567920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása