HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Levszki Szófia

2009.12.17. 23:27 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Lássuk be, azért ez nem volt szép produkció. Teljesen tét nélküli találkozó, mondhatjuk koloncnak is, de ennél azért többet vártunk volna. Biztos nehéz úgy játszani, hogy alig vannak nézők, hogy nehézkes a csapatjáték, és hogy tudják, akármilyen teljesítményt is nyújtanak, biztosan kiesnek. Mégis, fájó ez a vereség, mert egy idegenbeli 4-0 után nem ezt vártuk volna. Nézzük a játékosok értékelését:

Muslera: Bizzarri sérülése miatt nem csak a bajnokságban, hanem az EL-ben is ő véd, hozta a formáját, nem rajta ment el a meccs.

Diakité: Kicsit izgatottan játszott, érthetetlen módon, de nem volt komoly hibája.

Cribari: 10 meccs mellett van 1, amikor elfogadható a teljesítménye. Ez az egy a mai meccs volt.

Luciani: Sajnos hibázott a gól előtt, de magabiztosan, felszabadultan játszott.

Scaloni: Átlagos teljesítményt nyújtott, az első félidőben aktívabb volt.

Baronio: A mérkőzés legjobbja volt, de ehhez nem kellett jelentősebb extra. Jól védekezett, és szép labdákat osztogatott.

Sevieri: Nem volt izgatott a bemutatkozása miatt, változatosan játszott.

Cavanda: Volt egy nagy hibája, de korrekt módon játszott.

Perpetuini: Látszott még rajta a sérülés okozta kihagyás, nem volt top formában, de rendezett volt a játéka.

Eliseu: Az első félidőben rengeteg hibával játszott, a másodikban pedig eltűnt. Nem most győzte meg Ballardinit arról, hogy lehet vele számolni.

Makinwa: Az első játékrészben színtelen volt, a másodikban kicsit aktívabb lett, de sok hasznára nem tudott lenni a csapatnak.

Pályára lépett még Cinque is, Sevieri helyén.

Ezt a mérkőzést hamar el kell felejteni, és kizárólag az Internazionale elleni meccsre koncentrálni. Jobb teljesítményt kellett volna nyújtaniuk a fiataloknak, ma ennyire futotta. Sajnálatos, de nem történt komoly tragédia, fel fejjel, és lehet koncentrálni a bajnokságra.

Szólj hozzá!

Címkék: meccs el

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr121605682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása