HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Internazionale-S.S. Lazio

2009.12.20. 23:24 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Undorító volt a mai teljesítmény. Nem tudom, mikor lehetett utoljára ennyire kilátástalanul, ötlettelenül, lélektelenül játszó Laziot látni. Borzalmas volt. Ki lehet kapni, az Internazionale ellen Milánóban pláne, de ilyen hozzáállással szégyen pályára lépni. Sokkal jobb lett volna egy sok gólos vereség ma, mert ez az 1-0 hihetetlenül hízelgő a Laziora nézve. Meglehet, hogy a Genoa elleni győzelem volt a botlás, mert ha tényleg ennyit tud a Lazio, akkor hatalmas bajok vannak. Nézzük a játékosok értékelését:

Muslera: Nem volt hibája, rajta nem múlt semmi.

Siviglia: A kötelező rossz a védelemben. Nincs nála tapasztaltabb védője a Lazionak, de nagyon rossz amit nyújt. Helyette inkább Diakité, ő legalább fiatal.

Standardo: Tudták az Internazionale támadói, hogy nem a gyorsaságáról híres, ezért gyakran próbálkoztak átjátszani, de nem nagyon ment nekik. Hiányozni fog a szünet utáni első meccsen, ahol eltiltását fogja tölteni.

Radu: Sokadik alkalommal a védelem legjobbja. Megbízható és végig fitt volt.

Lichtsteiner: Nagy volt a vállalkozó kedve, de sok hibával játszott.

Baronio: Hozta a játékát, rá nem lehetett panasz, de egy fecske nem csinál nyarat.

Del Nero: Nem volt vele se gond, de indokolt volt a cseréje, nagyon elfáradt.

Kolarov: Talán a Lazio legjobb játékosa volt, komoly és jó lövései, cselei, megmozdulásai voltak.

Meghni: Közel sem játszott olyan jól, mint a Genoa ellen, ez nagyon kevés és pontatlan volt.

Mauri: A második félidőben jobb volt mint az elsőben, de ez tőle is elfogadhatatlan teljesítmény.

Rocchi: Sokat mozgott, de Lúcio és Cordoba között nem lehetett sikerélménye, súlytalan volt.

Pályára lépett még Cruz Meghni helyett, aki hozta szokásos Lazioban látott formáját, Firmani Del Nero helyett, és Makinwa Rocchi helyett.

Tényleg nem találok szavakat erre a meccsre, erre a Lazióra. Nagyon nagy változás kell a szünetben, mert így ennek csúnya vége lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr191612074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása