HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.01.06. 01:16 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Ledesma, aki szintén jogi útra terelte sérelmét a Lazio ellen, látva hogy Pandev is fel tudta bontatni a szerződését, szeretné követni őt ebben. A játékos ügyvédei ha minden igaz, január 20-án tudják az első tárgyalást összehozni, és február elseje környékén már döntés is születhetne. Bár akkor már lejár az átigazolási időszak, de mint szerződés nélküli játékos, a határidő lejárta után is csatlakozna egy csapathoz.
  • Az AS információ szerint a Real Madrid Kolarovot szemelte ki a csapatuk egyik leggyengébb posztjára, balhátvédnek. Florentino Perez, a Real Madrid elnöke a közeljövőben találkozik Lotitoval, hogy tárgyaljanak a szerb átigazolásáról, a hírek szerint a királyiak 18-20 millió euró között összeget szánnának a vételre. Ne legyen kétségünk, ha mindez igaz, a Lazio el fogja adni Kolarovot.  
  • Veron a Lazio megkeresése után a Manchester City érdeklődését is visszautasította. "A családom miatt sem akarok most már elmenni itthonról" - mondta a Corriere dello Sportnak. "Hazajöttem, és itt is akarom most már befejezni a karrireremet."
  • A Livorno edzője, Serse Cosmi a Corriere dello Sportnak nyilatkozott: "Pontokat kell szereznünk a Lazio ellen, hogy biztosítsuk helyünket a tabellán. Hosszú még a bajnokság, de biztos vagyok benne, hogy egy jó eredményt tudunk elérni megint Rómában!"
  • A frissen Sienahoz került Cribari optimista és bizakodó a toszkán csapat jövőjét nézve, erről beszélt a noventasimo.it portálnak: "Jó lelkiállapotban érkeztem Sienába. Az 5 Lazióban eltöltött év után egy másik csapatot kellett találnom, ahol bizonyíthatom rátermettségem. A Siena nagyon akart engem, és tudom, Malesani edző is bízik bennem. Mindent meg fogok tenni, hogy a csapat bent maradjon az első osztályban. Kész vagyok rá, hogy már a Fiorentina ellen játszak, de ez az edző döntése. Ez a meccs az egyik legfontosabb mérkőzés egész Sienának, és mindent el fogunk követni a jó eredmény érdekében. Beszéltem persze már Malesanival is, de nem a szavak embere, abban hisz, amit a pályán lát a játékosaitól, és ez így van jól. Garantálhatom, hogy a legjobbamat fogom nyújtani, és együtt kiharcolhatjuk a biztos bentmaradást."
  • Mourinho a Chievo elleni meccs előtti sajtótájékoztatón beszélt Pandevről is: "Pályára fog lépni Pandev, azt még nem tudom mennyi időre. Goran remekül játszik a 2 és 3 csatáros játékban is, napok óta velünk edz, tökéletesen beilleszkedett, kiváló csatár. Azt mondta, kész a játékra, hiszek neki."
  • Amennyiben az utolsó utáni pillanatban sikerül megegyezni Ledesmával, és mégsem kerül szakításra a dolog, a La Repubblica híradása alapján a Fiorentina lehet Ledesma következő klubja. A firenzeiek 5 millió eurót, és Natalit adnák, így a belső védő poszton is, Cribari távoztával, meglenne a szükséges szám, de ennél azért minőségibb hátvéd igazolásra is szükség lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr731650595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása