HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Udinese-S.S. Lazio 1-1

2010.01.10. 22:33 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Bevallhatjuk, ez az a meccs volt, ahol örülhettünk annak, hogy a csapat szerzett egy pontot. Vezetett ugyan a Lazio, de már az első félidőben, és a mérkőzés további részében is nagyon nyomott az Udinese. Elégedettek nem lehetünk, de két meccsen 4 pont, rég volt ilyen "sikeres" időszaka a csapatnak. Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: Bár a gólnál felmerül a felelőssége, de utána végig a csapat egyik legjobbja volt, meccsben tartotta pár alkalommal a Laziót.

Siviglia: Korából adódó hiányosságait a tapasztalatával próbálta ellensúlyozni, ez a második félidőben egész jól ment neki.

Stendaro: Főleg a levegőben magabiztos volt, akadtak hiába, de jól látszik, ő a védelem vezére.

Radu: Nem lehet hetek óta róla új dolgot írni. Magabiztosan hozza a jó átlagot.

Lichtsteiner: Nem volt valami jó meccse ez a svájcinak, de hasznosan rohangált fel s alá.

Firmani: Karizmája és fizikai ereje soha nem hagyja cserben. Egyszerűen jó látni a pályán, nem csak római elkötelezettsége miatt. Hasznos volt ma is.

Baronio: Néha kicsit tanácstalannak látszott, de különösebb panasz lecseréléséig nem lehetett rá.

Kolarov: Sajnos sárga lapja miatt nem játszhat a következő meccsen. Bár nem mutatott olyan szép dolgokat, mint a Livorno ellen, de jól játszott, igaz, többet is kellett védekeznie.

Rocchi: Sajnos nincs jó formában. Igaz ő volt a legtöbb védekező feladattal ellátott támadó, de nem sokra lehet tőle emlékezni.

Floccari: Elképesztő játékos! Ott folytatta, ahol a Livorno ellen befejezte, megint góllal jelezte, hogy az elmúlt fél év nem az igazi arca volt, rögtön a csapat házi gólkirálya lett Cruz mellett. Teljesen más dimenziót kapott általa a Lazio támadógépezete.

Zarate: Lehet talán a hétközi sértődése miatt, de nem mutatott sokat, ezzel a játékkal nem fog az a vágya teljesülni, hogy argentín válogatott legyen. Komoly formajavulásra van tőle szükség.

Pályára lépett még Brocchi Baronio helyett, és Mauri Rocchi helyett, akinek a lábában volt a győztes gól, sajnos nem sikerült betalálnia. A lendülete a csapatnak azért úgy látszik megmaradt, Floccari komoly lökést adott, ha öltözőbeli gondok nem nehezítik a teljesítményt, amire sajnos vannak jelek, teljesen más tavasza lehet a csapatnak, mint amilyen az elmúlt év vége volt.

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr291662511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása