HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Palermo 2-0

2010.01.14. 23:09 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Ez az a Lazio, amit látni szeretnénk mindig a pályákon! Lehet, hogy nem játszik mindig fölényben, lehet, hogy vannak hibái, de végülis győzedelmesen és magabiztosan fejezi be a csatát! Ez történt ma is: tisztes vereséget mérve a Palermo együttesére jutott a csapat a legjobb 8 közé az Olasz Kupában. Mondani sem kell, az utóbbi meccseken mutatott teljesítmény nem is mérhető a tavalyihoz. Nézzük a játékosok értékelését:

Muslera: Volt egy időszak, amikor a mérkőzés legjobbja volt, és bár akadtak bizonytalanságai, de jól állta a vendégek rohamait.

Diakité: Nagy talány a francia. Ha tud így is játszani, akkor miért kárhoztatja a csapatát máskor arra, hogy önmaga karikatúráját küldi a pályára? Jól védekezett, és jó előretörései voltak, kár hogy teljesen kiszámíthatatlan mikor képes ilyen teljesítményre.

Stendaro: Biztosan és önbizalommal teli volt a védelem vezére, nem lehetett rá panasz.

Radu: Ha Stendardo mellett játszik, akkor ő is szinte alig hibázik, látszik, hogy bíznak egymásban, jó párost alkotnak a védelem tengelyében.

Brocchi: Szép lett volna, ha gyönyörű csavarása bemegy, de bravúrral védett a Palermo kapusa. Jól és hasznosan robotolt.

Baronio: Összetartotta a csapatot, hasznos labdái, ívelései voltak, akadt 1-2 jó lövése is.

Kolarov: Góljával megszerezte a vezetést a csapatnak, jól eltalált lövés, próbálkozott előtte is nem egyszer. Cselei általában jól sikerültek és segítette a támadásokat.

Del Nero: Senkire sem lehet mondani, hogy rossz teljesítményt nyújtott volna, jó átlagot nyújtott.

Mauri: Talán az új évben most játszott a legjobban, régi önmagára emlékeztetett pár passza és labdalevétele, remélhetjük, hogy most már csak javulni fog a játéka.

Floccari: Mit lehet róla mondani? Amikor pályára lép, gólt lő, sorrendben harmadik meccsén a 4. gólját szerezte, így minden sorozatot nézve rögtön a csapat gólkirálya is lett. Kétségtelen, hogy remek igazolás! Több helyzete is volt.

Zarate: Ha egy kicsit kevesebbet cselezne, és többet passzolna, összehasonlíthatatlanabbul hasznosabb lenne, lám, most is Floccari az ő passzából lőt gólt. Jobban játszott mint az Udinese ellen, de tőle több kell.

Pályára lépett még Lichtsteiner Del Nero helyén, Rocchi Floccari helyén, és Scaloni Baronio helyén. A svájci néhányszor jól meghúzta a szélén, Rocchi szinte semmit nem tudott mutatni, Scaloni pedig már csak időhúzás miatt állt be, no meg azért, hogy kicsit pályán legyen végre.

Az első félidő álmos és unalmas játékot hozott, de a másodikra különösebb panaszunk nem lehetett. Az első gól után erősen támadott a Palermo, de sikerült kivédekezni, és Floccari gólja után már nem volt kérdésed a továbbjutó személye. Most a kupában a Fiorentina fog következni, és összeszedett, ennél jobb és koncentráltabb játékkal ott is tovább lehet jutni, emlékezzünk csak, még a gödör alján is döntetlent játszott a Lazio Firenzében. Szép este volt, köszönjük a csapatnak!

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr931673440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása