HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.03.01. 21:14 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Nem meglepő módon Kolarov ott van a szerb keretben, a március 3.-án megrendező Algéria elleni meccs alkalmából. Csapattársa, Meghni, biztos hogy nem lesz ott a másik oldalon, mert továbbra is sérült.
  • Bár Reja sajnos hosszabb ideje nem nagyon számít a szolgálataira, a Kalapács, Hitzlsperger ott van a német keretben, a március 3.-ai, Argentína elleni meccs apropóján.
  • A calciomercato.it értesülései szerint Muslera kész aláírni 2014-ig szóló szerződését, mivel megtalálták egymás számításait a felek. A hálóőr 1,5 millió eurót fog keresni minden évében 2014-ig.
  • A Mediasetnek nyilatkozott a Lazio jelenlegi második számú kapusa, Berni, a Fiorentina elleni meccsről: "Gyakorlatilag vége volt a meccsnek, mikor kiegyenlítettek. Fáj, hogy így kiengedtük a kezünkből a győzelmet, és hogy úgy teljesítettünk a második félidőben, ahogy. Nincs miről beszélni, még keményebben kell dolgoznunk. Egységesnek kell maradnunk, és annyi pontot szerezni, amennyit csak lehet."
  • "Sivigliának rendkívüli karizmája és tisztelete van a csapatban!" - mondta az Ill Corriere dello Sportnak a játékos ügynöke, Federico Pastorello. "A Lazióban akarja befejezni a karrierjét. Készek vagyunk tárgyalni már áprilisban a hosszabbításról." Ezek után az ügynök Baronióról beszélt. "Ballardini alatt a csapat egyik oszlopa volt, a kapitányi tisztet is viselte. Most nem igazán számít rá Reja. Januárban lett volna lehetősége váltani, de sem ő, sem a klub nem akarta ezt. Roberto be akarja bizonyítani, hogy sokat tud még adni a csapatnak, és ha igényt tart rá a Lazio, örömmel marad. Pár hét múlva már többet fogunk tudni!"
  • A Lazio Primavera csapata, többek között Barreto jó játékával 1-0-ra legyőzték a Napoli csapatát, így zsinórban a második győzelmet szerezték meg.
  • Mauri menedzsere a Radio Incontrónak nyilatkozott: "Nem értem, hogy miért nem szeretik Maurit a szurkolók! Az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a szezonban, amit az is mutat, hogy Ballardini és Reja is folyamatosan számít rá. Mi több, hamarosan aláírja 2014-ig szóló szerződését. Az elnök úr értékeli, hogy amikor például a Napoli kereste meg, azonnal visszautasította őket." Érdemes lenne megtudni, hogy a menedzser vajon mit szedett be, mielőtt ezeket mondta.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr181801138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása