HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Beharangozó: ma délután S.S. Lazio-Napoli

2010.04.03. 13:35 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Mivel is lehetne jobban mutatni mindenki számára, hogy nem csak fellángolás volt az elmúlt három forduló végeredménye, hanem kemény munka eredménye, mintsem azzal, hogy a BL-be törekvő nápolyiakat gyűri le otthon szeretett csapatunk? Hagyományosan jól megy a déliek ellen, Reja hosszú éveket dolgozott ott és a hazai pálya az hazai pálya, bár furcsa módon idén idegenben jobban megy a Laziónak. Lássuk a mérkőzésre nevezett keretet:

Tommaso Berni, Fernando Muslera, Giuseppe Biava, Mobido Diakitè, Andrè Dias, Aleksandar Kolarov, Stephan Lichtsteiner, Stefan Radu, Lionel Scaloni, Sebastiano Siviglia, Guglielmo Stendardo, Roberto Baronio, Cristian Brocchi, Simone Del Nero, Fabio Firmani, Thomas Hitzlsperger, Cristian Ledesma, Stefano Mauri, Julio Ricardo Cruz, Sergio Floccari, Tommaso Rocchi, Mauro Zarate.

Meglepetés nem akad, ami viszont igazán rossz hír, hogy Foggia sérülése a Milan elleni pár perces játéktól is kiújult, könnyen lehet hogy műteni kell és ha valóban így lesz, akkor ebben a szezonban már nem léphet pályára. Sérült továbbá Dabo, Meghni, Manfredini, Matuzalem, Bizzarri és Inzaghi. Matuzalem szintén a szezon végéig kidőlt, viszont Hitzlsperger sérülése nagyon szépen és gyorsan meggyógyult.

Mindenképpen nagyon nehéz feladat vár ma a fiúkra, mert a Napoliról sem lehet elmondani hogy rossz formában van, utóbbi 2 meccsén hat pontot szerzett, igaz mindkettőt otthon.

A Lazio kezdője minden valószínűséggel így fog festeni, 3-4-2-1-ben: Muslera; Dias, Stendardo, Radu; Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Kolarov; Zarate, Mauri, Floccari.

A 3 védős rendszer marad, előttük Lichtsteiner és Kolarov megint a középpálya két szélén és Zarate valamint Mauri kicsit mélyebbről indulva osztogatja a labdákat a feltolt Floccarinak, hogy aztán maguk is felérjenek.

A Napoli kezdőcsapata pedig így fog kifutni, szintén 3-4-1-2-ben: De Sanctis; Grava, Cannavaro, Campagna; Maggio, Pazienza, Gargano, Zuniga; Hamsik, Quagliarella; Lavezzi.

Santacroce, Hoffer és Dossena sérültek, ők el sem utaztak Rómába. Reménykedjünk a jó meccsben és a sikeres szereplésben, Forza Lazio!

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr561891817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása