HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Napoli 1-1

2010.04.03. 20:00 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Csakúgy mint a nápolyi meccsen, Rómában is döntetlenre végeztek a csapatok és azt kell mondanunk, hogy korrekt és reális eredmény született. Tavaly ősszel akár bravúrnak is lehetett mondani a Napoli ellenében a pontszerzést, most pedig még jobb leírni, hogy egy BL helyezésre hajtó csapat ellenében nyújtottak a fiúk jó játékot, jelen helyzetben ez szép teljesítmény, jövőre a Lazio legyen a Napoli helyzetében! Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: Biztosan védett, bár egy-egy, a közönség izgalmát felkeltő kis hibája akadt, de összességében kezdi elfeledtetni velünk a régi, még nagy hibákra is képes énjét. Remek kapus, a vonalon már-már klasszis teljesítményű.

Biava: Az utolsó pillanatban került be a csapatba, Stendardo kárára. Okos és szürke teljesítményt nyújtott végig, megbízható volt.

Dias: Stendardo helyett volt a védelem irányítója és újra elmondható, hogy nagyszerűen teljesít, a jövő évi Lazio egyik legbiztosabb pontja lehet.

Radu: A nyugalom szobra. Hamsik okozott neki pár nehéz percet, de pontosan hozta azt amit tud és amivel nagy hasznára van a csapatnak.

Lichtsteiner: Nehezen indult be, de a második játékrészre a Lazio egyik motorja volt.

Brocchi: Mit lehet még elmondani róla, amit az elmúlt hetekben nem mondtunk? Bár a szokottnál kissé pontatlanabb volt, de az biztos, hogy 2 tüdeje és kétszer annyi véredénye van neki, mint bárki másnak, nagyon szerencsések vagyunk hogy a csapatunk tagja, ez az őszinte, mindig csak előre játék az, ami a legértékesebb. Nem véletlen, hogy nincs Rómában hosszú ideje és kötődése sincs a Lazióhoz, de itt az oldalon a "Ki a kedvenc játékosod?" szavazáson is nagyon népszerű.

Ledesma: Szó se róla, jobb volt, mint a Parma elleni meccs utáni találkozók bármelyikén, de ez tőle még mindig nem az igazi. Jó lenne, ha most már tényleg magára találna, majd 9 hónap kihagyás sok, de azóta nem egy meccset lejátszott már.

Mauri: A csapat legjobbja. Elképesztő, milyen formajavuláson ment át, a Cagliari elleni meccs óta minden egyes alkalommal a Lazio legjobbjai között van. Ma gólpasszt adott, sokat futott, forintos labdái voltak. Sokan értetlenkedtünk, hogy miért akar vele a klub szerződést hosszabbítani, de úgy tűnik, volt egy működő üveggömbjük. Jövőre az egyik legfontosabb játékos lehet, ha marad a formája.

Kolarov: Volt, hogy már-már csatárt játszott. Komoly mezőnymunkát nyújtott ma is, de a régi, mindig váratlanra képes Kolarov azért hiányzik. El fog menni a nyáron, de legalább igen nagy hasznot fog hajtani a Laziónak.

Rocchi: Sajnos ma gyenge volt, nem véletlen a félidei cseréje. Mindenkinek lehet rossz napja, az elmúlt pár mérkőzés bizonyította, hogy van még benne tartalék.

Floccari: Az év igazolása, ha valóban 10 millióért adja is a Genoa, de muszáj lesz végleg megszerezni a nyáron, persze nehogy ő is úgy járjon mint Zarate. Gólja szép volt és jól tartotta meg a labdákat.

Pályára lépett még Zarate Rocchi helyén, aki újra azt az arcát mutatta, mint tavaly ősszel, megjátszhatatlan volt és önző, nem tudom mi segíthetne rajta, de káros a csapatnak ha a pályán van, illetve Cruz Floccari helyén.

Jövő héten következik a ma az Inter által alaposan megvert Bologna. Idegenbeli meccs lesz és ott idén jobban megy a Laziónak, valamint az is mellettük szólhat, hogy a Bologna kiesni már nem fog, de céljuk már semmi sem lehet, várják a bajnokság végét. Régi ismerősként ott lesz a pályán Di Vaio is. 2 hét múlva pedig derbi, ahol a bajnoki címért hajtó Romát fogadja a Lazio...

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr641892540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása