HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.04.19. 01:01 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • A Totti-féle mutogatásról természetesen Di Canio is elmondta a véleményét. "Tudom, hogy ez sok Lazio szurkolónak nem tetszik és meg is értem őket, de egy derbinek semmivel sem összehasonlítható hangulata van. Trágár gesztus volt tőle, de én megértem, ilyenkor teljesen más lelkiállapotba kerül az ember!"
  • Reja érthető módon nagyon fel volt háborodva Totti mutogatásán. "Megérdemeltük volna a 3 pontot! Sajnálatos amit a végén történt, mert Tottihoz ez nem méltó, legalább 10 meccses eltiltást ér az ilyen gesztus! Külön kell választani az ilyen dolgokat a sporttól. Ledesma kiállítását nem nagyon láttam, valami biztosan történt, de reméljük nem tiltják el."
  • A meccs utáni harcokban egy autó felgyulladt és teljesen kiégett, több könnyebb sérült van, a rendőrség sok embert letartóztatott, közlekedési káosz is kialakult, mivel számos utat le kellett zárni. Egy ember súlyosan megsérült, őt torkon szúrták egy késsel, azt nem tudni, hogy milyen szimpatizáns és hogy kik sebesítették meg.
  • A kiállítása miatt Ledesmára nem számíthat Reja, őt minden bizonnyal Baronio fogja pótolni Genovában, illetve a besárgult Kolarovnak is ez volt az eltiltást érő lapja, az ő helyettese jelen állás szerint Del Nero lehet. Stendardót még a meccs alatt megműtötték, elég csúnyán eltörte az orrsövényét, de elképzelhető, hogy a Genoa ellen pályára léphet. Végül, elég valószínű, hogy a meccs utáni csetepaté miatt Radu is eltiltást fog kapni, ez holnap fog kiderülni. A balhéban egyébként a Lazio részéről a fő hangadók Baronio, Radu és Kolarov volt.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr581933125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása