HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.05.05. 19:16 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • A Livorno vezetőedzője, Spinelli is nyilatkozott a Lazio-Inter meccs történéseiről: "Elképesztő volt látni az egész mérkőzést, vasárnap megpróbáljuk megbüntetni a rómaiakat!"
  • Faraoni ügynöke, Giovanni Bia nyilatkozott a lalaziosiamonoi.it-nek, és többek között elmondta, hogy egészen biztosnak tűnik Faraoni Milánóba költözése. Az Inter nagy eséllyel 3 éves szerződést kínál neki. Örüljünk annak, hogy az Inter barátai vagyunk, de azért ne felejtsük el, ez a nagy barátság már jó ideje csak abban nyilvánul meg, hogy az Inter lerabolja a Laziót. Ezúttal az egyik legnagyobb reményekkel bíró fiatal hátvéd, egyben saját nevelés fog oda igazolni.
  • Pinola, a Nürnberg 27 éves hátvédje, akinek az argentin mellett olasz útlevele is van, szinte biztos, hogy a Lazio játékosa lesz a nyártól. A Lazio mellett az Inter és a Parma érdeklődik iránta, de ő is a Lazio játékosa akar lenni. Ingyen érkezhet a csapathoz.
  • Nem meglepő módon a goal.com is szemezgetett az Inter elleni meccs után a Lazio soraiból és Dias valamint Brocchi került be a legrosszabb teljesítményt nyújtók közé, teljes joggal. Brocchi leballagását 0-2-s állásnál sokáig nem felejtjük.
  • Csapatunk védője, Kolarov a szerb Nacional című lapnak nyilatkozott: "Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért viselkedtek úgy a szurkolóink, ahogy. Soha nem láttam még ilyen a karrierem során. Fütyültek ha védett a kapusunk, ha támadást vezettünk. Ez beteg dolog volt, hogy szurkolhat valaki bármikor is a sajátjai ellen?" Aleks, sajnos igazad van. Ehhez hozzátartozik még, hogy a La Repubblicának adott nyilatkozatában pedig elmondta, komoly ambíciókkal bíró csapathoz akar igazolni és igazán boldog lenne az Internél. Ne legyen kétségünk, még két meccs van, ahol Lazio mezben láthatjuk a szerbet. Hiányozni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr321977174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása