HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.05.13. 04:21 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • A két bajnokaspiráns-Inter meg a Roma-miatt Milánóban és Rómában is várható az ünneplés. A Lazio meccsét a Milan-Juvéval együtt előrehozták szombat 20:45-re! Egy időben lesz a két meccs, a többi vasárnap 15:00.
  • Lotito hivatalosan is ajánlatot tett a Juve felé, amit állítólag el is fogadott a klub. Valószínű Kolarov is benne lesz transzferben. Nem lenne rossz két olasz tehetség egy amúgy is elvágyodó játékosért. Giovincoról és De Ceglie-ről van szó. Árat nem közöltek. Várjuk a fejleményeket.
  • Cruz ügynöke bejelentette, hogy 99%, a csatár visszavonul az aktív játéktól.
  • Luciani, a Primavera csapat kapitány nyilatkozott a lalaziosiamonoi.it-nek, a mai, Parma elleni visszavágóról, melyet ha megnyer a csapat, bejut a legjobb 8 közé a rájátszásban. "A Parma nagyon jó csapat, nem lesz könnyű dolgunk, de ha ezen az akadályon túljutunk, akkor már semmi sem lehetetlen! Kérünk minden lazialét, hogy szorítson nekünk. Az álmunk természetesen a bajnokság megnyerése!" A meccs 14:30-kor kezdődik Formellóban. Hajrá ifjak!
  • Kolarov távozását már nem is érdemes kétségbevonni, így most a Lazio megfigyelőinek egyik elsőrendű feladata, hogy az ő utódját megtalálják. Az Atletico Paranaense játékosa a 23 éves védő, Marcio Azevedo, aki akár a nyáron Rómába is költözhet. Egyik beceneve az új Roberto Carlos, ára 2,2 millió euró között van. 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása