HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2009.09.05. 09:31 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • A tegnapi barátságos mérkőzésen,ahogy az várható volt,nem játszott sem Ledesma,sem Pandev.Lotito hajthatatlannak mutatkozik abban,hogy 'fegyelemre' neveli az 'engedetlen' játékosokat.Kérdés,hogy Ballardini meddig partner Lotito csapatot erősen károsító mániájában.
  • Brocchi és Dabo izomsérülést szenvedtek,egyelőre nem tudni milyen súlyos a helyzet,de ha mindkettejüknek ki kell hagynia a Juventus elleni meccset,akkor Lotito számára is elkerülhetetlen lesz,hogy Ledesma játszon.
  • Scaloni és Manfredini továbbra is harcképtelen.
  • Mára már több mint 10.000 jegyet adtak el a Juventus elleni meccsre.
  • Egy rádióinterjúban a jelenleg River Platet erősítő középpályás,Matias Almeyda elmondta,egy nap szeretne visszatérni a Laziohoz,és ha lehetősége lesz rá,edzőként dolgozni a klub ifjúsági akadémiáján.
  • Dino Zoff a közeledő Juventus elleni meccs apropóján nyilatkozta többek között,hogy Muslera nagy kapussá válhat,mert minden adottsága megvan hozzá,és külön méltatta Zaratét,aki szerinte máris a csapat meghatározó egyénisége és rendkívüli játékos.

2 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr941361440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Electric Joker 2009.09.12. 11:14:11

Ballardini egészen addig lesz partner, ameddig nem jönnek az első komolyabb pofonok, mert - valljuk be - sokszor volt szerencsénk, illetve Muslera jól védett. Aki szép csendben a Serie A egyik legjobb kapusává érett...

Almeyda nagyon hasznos játékos volt, de a klubnak már nincs szüksége a játékára 35 évesen. Azt a gólját sose felejtem el, amit Buffonnak rúgott, még a Parma kapusaként.

www.youtube.com/watch?v=uVPFjcXcx9U

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.12. 14:52:45

@Electric Joker: Biztos jönni fog hullámvölgy,ez ellen nincs mit tenni,én mindenképpen bízom Ballardiniben.Almeyda tényleg nem sok hasznára lenne a csapatnak,de mint edző,ami lenni szeretne majd szive vágya szerint a Lazio akadémiáján,nagyon jó lehetőség lenne.
süti beállítások módosítása