HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.05.23. 03:38 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • A FIFA ügynök Bronzetti nyilatkozott a lalaziosiamonoi.it-nek Kolarov esetleges átigazolásáról: "Nonszensz az a pletyka, hogy Kolarov Madridba költözne! Még semmilyen konkrét tárgyalás nem volt Lotito és a Real Madrid között. Amennyiben Mourinho tényleg a Real edzője lesz, akkor persze változhat a helyzet. Az viszont tény, hogy Kolarov inkább Olaszországban folytatná." Látható, hogy egyik napról a másikra jelennek meg egymásnak teljesen ellentmondó hírek, így komolyabban foglalkozni az átigazolással csak a transzfer időszak megkezdése utántól érdemes.
  • Antonio Caliendo, Ederson ügynöke nyilatkozott a lalaziosiamonio.it-nek: "Semmi biztosat nem mondhatok még, heteken belül azonban már biztosan fogjuk tudni, hogy melyik csapatban folytatja Ederson. Az nem titok, hogy januárban már ment volna Olaszországba, de a Lyon vezetői nem hagyták."
  • Olasz lapok szerint Pablo Pintos már aláírásra készen áll. Makinwát adjuk el, ebből fizetjük ki őt. 2,5 millióért jön 2015.06.30-ig. Már csak az aláírásra vár Lotito.
  • Miután Cruz és Inzaghi is szinte biztosan távozik kell egy csatár(Makinwa is szinte biztos, hogy elmegy). Erre a helyre Giuseppe Rossit, Jorge Martinezt vagy Andrea Caracciolo lehet a befutó. Pénzügyileg valószínű utóbbi jön. Már tavaly is majdnem ő jött, de akkor a Brescia makacskodott,most eladná.
  • Nem élt opciós jogával, és visszavonul a focitól Julio Cruz. Míg Inzaghi felbontotta a szerződését és fiatalokkal fog foglalkozni. Így két emberrel ismét kevesebben lettünk. Baronio szerződése lejárt,de ő maradni akar, akár 250.000-ért is, ha annyit adnak neki. Rejaval jó kapcsolatot ápol, de szerintem nem marasztalják. Összegezve: Köszönjük Kertész(még ha több is volt benned) és köszönjük a szép emlékeket Simone!
  • Strinic a hírek szerint szóban megállapodott a Kölnnel. Állítólag sokat kért a játékos fiatal kora ellenére, és míg Lotito habozott, a Köln szóban megegyezett vele. Ezenkívül a kiszemeltek közül Senderos valószínűleg marad Angliában, és már korábban írtam,hogy Pinola a Schalkeban köt ki. A legújabb hír, hogy a nagy Burdisso megfűzte öccsét, menjen a Rómába. Sokszor mondta, hogy tetszik neki a város, jó lenne itt élni, nem is hazudott. Úgy néz ki ők mind máshová mennek.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr52024346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása