HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.06.24. 23:26 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Az átigazolási helyzetről a Tuttosportnak nyilatkozott Lotito: "Reja egyelőre még egy játékos leigazolására se akart rávenni, sőt, inkább arra hogy játékosokat adjunk el. Tudomásul kell venni, hogy egy működtethető csapat fontosabb annál, mintsem hogy sztárokat vegyünk és csődbe menjen a csapat."
  • A vártnál jóval rosszabbul szereplő szerb csapat oszlopos tagja, Kolarov iránt már a Juventus is érdeklődik. Az itasportpress.it szerint Del Neri határozott célja, hogy csapatában tudja hátvédünket. Állítólag hajlandóak 20 millió euróig is elmenni.
  • Giovinco ügynöke, Andrea D'Amico nyilatkozott a lalaziosiamonoi.it-nek: "Nem a fantázia szüleménye az a hír, hogy védencem a Lazióban folytatja. Korai még bármit is mondani Giovinco jövőjéről, az sem kizárt hogy marad Torinóban. Semmi sem elképzelhetetlen."
  • A La Gazzetta dello Sport adta hírül, hogy a frissen feljutott Brescia szeretné meghosszabbítani Libor Kozak kölcsönszerződését. A 21 éves támadó 26 meccsen játszott a Serie B-ben, és 4 gólt szerzett. A Fiorentina szintén érdeklődik az U-válogatott cseh játékos iránt.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr502108008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása