HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Salzburg 1-2

2009.09.17. 23:59 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Elöljáróban annyit,hogy bár egyenként különösebb panasz nem érheti a játékosokat,de mint csapat,igy nem lehet játszani.Ha komolyan gondolják a szereplést az EL-ban,át kell értékelni a játékukat.

Bizzarri: Nem védett rosszul,voltak szép védései,a góloknál kiszolgáltatott helyzetben volt már,talán az első találatot védhette volna.

Lichtsteiner: Nem volt nagy formában,ami elvárható minimum volt,azt hozta.

Cribari: Jól játszott a meccsen,éppen az utolsó gólnál hibázott nagyot,elrontva egész estét teljesítményét.

Diakité: Megint a védelem legjobbja volt,hozta a Juventus elleni formáját.

Radu: Megfelelően pótolta Kolarovot,bár mehetett volna többet előre,de biztos pont volt hátul.

Baronio: Hasznosan játszotta meg a begyűjtött labdákat,hozta a kötelezőt,látszik rajta hogy kedvvel játszik.

Dabo: Sajnos róla is elmondható,hogy hozta a Juventus elleni formáját,nem volt különösebben a csapat hasznára,bár sokat futott.

Matuzalem: Szervezett,szervezett,de sokra nem mentek vele.Tipikus példája volt a játéka annak,hogy nem rossz,nincs benne sok hiba,de semmire sem elég.

Meghni: Harcol azért,hogy legyen helye a kezdőcsapatban,de nem a mai teljesítményével fogja elérni.Ugyanaz,mint Matuzalem,nem volt rossz,de nem is kiemelkedő.

Zarate: Látszott,hogy sérülésből épült fel,de nem lehetett rá panasz,sokat mozgott,nagyon akart.

Cruz: Még valaki,aki úgy játszott,mint a Juventus ellen.Egy nagy helyzete volt,azon kivül értékelhető megmozdulása nem nagyon akadt.

Pályára lépett még Mauri,Eliseu és Foggia,aki a vezető gólt szerezte.

Ballardini is nyilatkozott a meccs után: "Az első félidőről nem sok jót tudok mondani,de a másodikban több nagy helyzetünk volt,többször is megnyerhettünk volna a meccset."

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs el

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr401389732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása