HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Villarreal 2-1

2009.10.23. 16:15 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Igazán remek mérkőzésen aratott nagyon értékes győzelmet a csapat. Emberhátrányban diadalt ünnepelni mindig öröm, főleg egy ilyen erős csapat ellen, mert a Villarreal hiába van botrányos formában, attól még az. Remélhetjük, innentől már beindul a Lazio, igy az EL-ben van 6 pontjuk, jön még Rómába a Levszki Szófia, úgy minden bizonnyal lesz 9 pont, és igy már nehezen elképzelhető, hogy ne mennének tovább. Nézzük hogy szerepeltek posztjukon a játékosok:

Bizzarri: Jól végezte a dolgát, biztosan fogta a labdákat, Eguren góljánál nem lehetett hibáztatni.

Lichtsteiner: A bajnokitól eltérően most kezdett, és bár Rossi megforgatta párszor, összeségében nagy panasz nem lehetett rá. A második félidőben a támadásokat is jobban segítette.

Cribari: A Sampdoria ellen ő volt a védelem legjobbja, alapvető hibái most sem voltak, de egyszerűen érezni lehet, hogy bármikor képes lenne rá. Nem megnyugtató megoldás középen.

Radu: Remek játékkal ünnepelte születésnapját, a védelem legbiztosabb tagja volt.

Kolarov: Alig-alig jutott át a Villarreal az ő oldalán, bár nem volt olyan lendületes mint szokott. A védőmunkája kifogástalan volt.

Dabo: Brocchi helyén játszott, de nem védekezett jól és a támadásokat sem tudta segíteni. Lassan az a meglepő, ha nem ő a leggyengébb a csapatban, nem nagy kár, hogy távozni akar. A szünetben Diakité váltotta.

Baronio: Ő is megszenvedte Rossi gyorsaságát, de jól szerzett labdákat, majd azokat jól is osztotta el, hasznosan játszott, nagyon fog hiányozni a Bari ellen.

Matuzalem: Jól játszott, mint a Sampdoria ellen, de kicsit túlzottan is lelkes volt, miután megkapta a második sárgáját a második félidőben, nehéz helyzetbe hozta a csapatot, de szerencsére ez nem bosszúlta meg magát.

Foggia: Mindenki a csapatba követelte és okkal, remek megoldásai voltak, komoly erősség volt, szép egyéni megmozdulásokkal vétette észre magát. Rocchi váltotta 75. percben.

Rocchi: Beállt, és győzelemre vezette a csapatot! Sokkal többre ideje nem volt, de ez a legtöbb, amit tehetett.

Zarate: Megállíthatatlan volt, mint mindig, ezúttal kevésbé is volt önző, meglőtte a szokásos gólját, nyugodtan mondhatjuk, "EL Pibe de Haedo" visszatért!

Cruz: Hasznosan kiegészítették egymást Zarateval, voltak remek labdái, de a főszereplő tegnap este a csatártársa volt, majd pedig Rocchi.

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr911470039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása