HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Dino Zoff: "Komoly nehézség, hogy Ledesma és Pandev nem játszhat!"

2009.11.16. 05:38 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Dino Zoff volt interjúalanya a lalaziosiamonoi.it portálnak, amelyben a kapuslegenda, a Lazio egykori edzője és elnöke őszintén válaszolt a neki feltett kérdésekre:

Nehéz helyzetben van jelenleg a klub. Mt gondol, mikor fog ez megváltozni?

Azt hiszem, hogy hamarosan a csapat elindul felfele, nagy fordulatra számítok.

Ballardini és a csapat is sok hibát követ el. Mi lehet ennek az oka?

Maradjunk annyiban, hogy a Lazio nem véletlenül nyerte meg Szuperkupát, van tartás a játékosokban.

Tehát a pekingi diadal nem egy veszélyes illúziót keltett a szurkolókban?

Nem, azon a mérkőzésen is voltak ugyanis nehézségek. Az volt az idény első meccse, és az első meccsen már benne van a játékban mindaz, ami az egész szezonon át benne lesz. Ezért nem féltem őket.

Pedig a bajnokság feltárta a problémákat. Hogy léphet ezen túl a csapat?

A nehézségek többek között ahhoz is kapcsolódnak, hogy Ledesma és Pandev nem játszhat. Nem akarok ezzel a problémával bővebben foglalkozni, sem azt eldönteni, kinek van igaza, de a tények ezt mutatják.

Ballardini a nyáron lett a csapat edzője. Elég ideje volt arra, hogy ütőképes csapatot alakítson ki?

Nem hiszem, hogy eljött volna arra az idő, hogy ítéletet mondjunk a játékosok, vagy Ballardini felett. Nehézségek vannak minden csapat útján, a Lazionál most különösen, lesznek is még, de ez a két hét szünet remek alkalmat ad arra, hogy mindenki magába nézzen, megkeresse a problémát és azt kijavítsa. A háromnapos ciklusban nehéz folyamatosan jól teljesíteni.

Milyen lehetőségei lehetnek még a csapatnak?

Biztosak lehetünk benne, hogy a bajnoki szünet után mindenki jobban fog teljesíteni.

Van olyan játékos, akinek a produkciója különösen elmarad a várakozásoktól?

Nem igazán, az egész csapat kritikája a mostani helyzet, nem lenne tisztességes pár embert kiemelni, a probléma általános.

Nem terheli le a csapatot túlságosan az EL kötelezettség is?

Nem hinném, elég bő a keret, nincs sok sérült, az EL egy további lehetőség az eredményes szereplésre.

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr271528102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása