HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Kik azok, akik komoly eséllyel érkezhetnek a télen?

2009.11.20. 04:47 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Az átigazolási tervek nagyon jól mutatnak minden csapatnál, amíg csak dobálóznak a nevekkel, de amikor konkrét játékosokra leszűkül a kör, akkor lehet csak komolyan mérlegelni. A Lazio esetében sincs másként, jelenleg 3 olyan játékos neve kering az átigazolási szóbeszédek között, akiknek komoly esélyük van arra, hogy téltől Rómába költöznek. Lotito igazán elszántnak tűnik abban, hogy komolyan megerősítse a keretet, el fog válni, hogy ez újabb porhintés, vagy valódi elhatározás. Lássuk kik azok, akik vélhetőleg tényleg a csapathoz fognak csatlakozni!

 

Salvatore Bocchetti (Genoa)

Az ő nevét már nyáron is emlegették Rómában, és úgy néz ki, hogy az U21-es válogatott védő valóban a Lazio játékosa lehet téltől. Mint szinte minden római tranzakciónál, itt is felmerül a költségek enyhítésére Ledesma neve, mint cserealap, akár egy 0 eurós, Ledesma-Bocchetti cserével is. A Genoa elnöke is elismerte a csere lehetőségét, és hangsúlyozta, hogy Ledesma nagy erőssége lenne a Genoa együttesének, de a fontos részletek még tárgyalás előtt állnak.


Gaetano D’Agostino (Udinese)

A palermói születésű védekező középpályás szintén kapcsolatba került már nyáron a Lazioval, de akkor nem sikerült megegyezni, most azonban égető szükség lenne rá a középpályán, mert Ledesma szerepét viszonylag jól el tudná látni. Mivel a támadásokba is előszeretettel lép fel a 27 éves játékos, ezért univerzális focistával erősödne a klub. Lotito azt nyilatkozta, lesz elég tőke elcsoportosítva ahhoz, hogy égszínkékbe öltözzön D'Agostino.

Marko Arnautovic (Internazionale)

Amilyen lehetetlennek látszott még októberben a Lazioba csábítása a 20 éves osztráknak, most olyan komoly lehetőség nyílt rá. Mourinho nem számol az ifjú tehetséggel, pedig legutóbb Svájcban barátságos mérkőzésen is jelezte, csapata mindkét gólját lőve, amivel mellesleg nyertek is, hogy lehet rá számítani. Megkönnyíti a helyzetet, hogy Pandev iránt immáron hivatalosan is érdeklődik a milánói klub, persze tegyük hozzá, ha sikerül a macedónnak felbontania a szerződését, akkor Arnautovic átigazolás is könnyen kútba eshet. Hírt adtunk róla, hogy az osztrák szeretne az Internél maradni, és harcolni a helyéért, annak ellenére is, hogy tudja, a Lazioban könnyebb dolga lenne a kezdőbe kerülni. Mindenesetre Mourinho mesteré az utolsó szó, ha ő szeretné Pandevet megszerezni, és tudjuk, hogy szeretné, mert kedveli a játékát, akkor valószínűleg Arnautovic is költözni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolás

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr841538599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása