HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2009.11.20. 04:33 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Sajnos a hétvége felé közeledve egyre több a sérült, Baronio szinte biztos hogy vasárnap a pályán lehet, de Siviglia, Dabo, Perpetuini és Matuzalem biztos hogy nem lesz ott a San Paolo gyepén. Perpetuini sérülése még súlyosabb, a vizsgálatok kimutatták, hogy a bal lábában egy csont erősen megzúzódott, a kezelését azonnal megkezdték. Foggia is a sérültek táborát erősíti, de a hiányzók miatt vasárnapra összedrótozzák.
  • A Lazio volt játékosa, Angelo Gregucci a Radio CRC-nek beszélt a közelgő Napoli-Lazio meccsel kapcsolatos gondolatairól. "A Lazionak végig nagyon körültekintően és óvatosan kell játszania, különösen az első percekben nem hagyhatja érvényesülni a Napoli játékát, különben nagyon komoly gondok elé néznek!"
  • A hírek szerint a Juventus is felmerült, mint Ledesma lehetséges vevője, mivel Ferrara, a Juventus edzője kedveli az argentin játékát, és szeretné is a zebracsíkosok keretében tudni. Ehhez kapcsolódik, hogy Ledesma ügynöke elmondta, semmiképpen sem fognak Pandev útjára lépni, magyarán nem kezdeményezik a szerződés felmondását bírósági úton, mert még mindig bíznak és optimisták. Mindenképpen elismerésre méltó, hogy Ledesma a meghurcoltatása után sem gondolkodik radikális lépésekben.
  • Sergio Cragnotti, a Lazio egykori elnöke szerint meggondolatlanul sok pénzt költött el a klub Zarate megvásárlására. "Ha rajtam múlt volna, ezt a 20 millió eurót a csapat normális megerősítésére használtam volna, nem pedig egy játékos megvételére. Zarate nem csapatjátékos, és nem illeszkedik megfelelően a csapatba." Arra a kérdésre, hogy szeretne-e még visszatérni a Lazio együtteséhez, Cragnotti azt felelte, hogy mikor teljesen helyreáll minden vállalkozása pénzügyileg, akkor szóba kerülhet szeretett klubja segítése, de erre csak nagyon halvány esélyt lát.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr991538593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása