HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Napoli-S.S. Lazio 0-0

2009.11.22. 17:27 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Egy dolgot rögtön a legelején leszögezhetünk: ennyit számít az, ha Lotito elnök felülbírálja korábbi döntéseit, és nem akar beleszólni abba, hogy a csapat edzője kit játszathat, és kit nem. Természetesen Stendardora gondolok, aki hosszú idő után lehetett a kezdőcsapat tagja, és sokkal nagyob biztonságot és stabilitást adott, mint az idény során Siviglia vagy Cribari bármikor. Remélhetjük, hogy továbbra is a pályán lehet Stendardo, mert nagyon nagy szüksége van a csapatnak a játékára. Előzetesen még annyit, hogy ez hasonló bravúr volt, mint a firenzei döntetlen. Ezek után nézzük a játékosok értékelését:

Muslera: Szinte hiba nélkül játszott, jól megértette egymást a védőkkel.

Cribari: Ezúttal különösebb gond neki sem akadt a játékával, nem lógott ki se negatív, se pozitív irányba.

Stendardo: Jó volt újra a pályán látni! Lavezzi őrzésével volt megbízva, ezt közel tökéletesen meg is oldotta, remek hír a csapatnak, hogy tisztázott minden félreértést a vezetőséggel. Komoly erősítés a visszatérése.

Radu: A védelem legjobbja volt Stendardoval együtt, jó döntés Ballardinitől hogy egyre több lehetőséget ad neki.

Brocchi: Számára kicsit idegen szerepkörben, a védők közé sokszor visszalépve kellett játszania, és nem is okozott csalódást. Tapasztaltságával, határozottságával és tiszta szív robotolós játékával a csapat egyik erőssége volt.

Baronio: Jól tette a dolgát, a megszokott játékát hozta, sok futással és lelkesedéssel.

Mauri: Semmi különöset nem lehet róla mondani, teljesítette a feladatát.

Kolarov: A középpályán kapott szerepet, jó betörései voltak, Lavezzi tudna mesélni lövéseinek erősségéről.

Foggia: Kicsit izgatottan kezdett, de panasz igazából rá sem lehetett.

Zarate: Okosan, technikásan focizott, ahogy ez tőle elvárható, a mezőny legjobbja volt.

Cruz: Fásult és fáradt játékot nyújtott, alig mutatott valamit. A Lazio legrosszabbja volt a mai meccsen.

Pályára lépett még Diakité, és Lichtsteiner. Előbbi szívósan és keményen védekezett, utóbbi pedig kockázat nélkül végrehajtotta azt, amit Ballardini mondott neki.

Ez az a játék, amivel a Lazio elindulhat felfelé a táblázaton. Bár győzelmet most sem sikerült aratni, immáron augusztus óta nem, ezt kimondani is rossz, de az ilyen teljesítménnyel, amit ma mutattak a rómaiak, lehet keresnivalójuk az olasz bajnokság élcsapatai ellen is. A szervezett védekezés már megvan, a többit kéne csak hozzátenni. Bíztató volt a mai délutánon a csapat!

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr61544203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása