HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Manfredini: "Nem tudom miért nem játszhatok!"

2009.11.25. 01:21 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A lazialita.it portálnak adott interjút Manfredini ügynöke, Marco Petrin, melyben természetesen főleg arról beszélt, nem értik miért nem játszhat Manfredini, és kifejtette, mit tehetnek, és mit fognak tenni.

Petrin úr, Manfredini szerződése 2011-ben jár le, de hosszú ideje nem játszik, mi a helyzet?

Mivel nem tudtunk mást tenni, ezért a ligához fordultunk, hogy valahogy segítsen megoldani a szituációt.

Tehát nem maradt esély a békés elrendezésre?

Lehetőségünk sem volt rá, védencem megszűnt a csapat számára létezni, és ez 2011-ig nem is változott volna.

Mi is akkor pontosan a különbség Pandev és Manfredini ügye között, ha mindketten a ligához fordultak?

Pandev a szerződése felbontását kérte, mi azonban azt szeretnénk elérni, hogy Manfredini játszhasson a csapatban, és ne lehessen minden ok nélkül a partvonalon kívülre helyezni.

Tehát meg sem próbálták háborúskodás nélkül megoldani?

Hisz mondom, alkalmat sem adott rá a klub, Lotito szinte a képembe vágta az ajtót. Csakúgy, mint Ledesmánál, aki nem szerette volna rosszabb feltételekkel meghosszabbítani a szerződését, és most ő is "disszidens".

Mindezek után, ha a vezetőség megkeresné, hogy rendezzék a helyzetet, visszautasítaná?

Természetesen meghallgatnám a javaslatukat.

Az említett problémákon túl, Manfredini milyen testi-lelki állapotban van?

Nem boldog, de egy valamit tudok, mindig is jó példa volt a professzionalizmusra, nincs edzés amit kihagyna, hajt és küzd, mintha lenne rá esélye, hogy játszon.

Soha nem adott magyarázatot arra a klub, miért is alakult ki ez a helyzet?

A nyáron védencem nem szerette volna elfogadni azokat a feltételeket, amiket a Lazio ajánlott a szerződése meghosszabbítására, és ez érthető is volt, hisz méltatlan ajánlatot tettek elé. Mindezek után egy szó nélkül kikerült a csapatból. Nem tudjuk mi áll a háttérben, értetlenül nézzük azóta is hogyan fajulhattak idáig az események.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr531550560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása