HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Nyerni kell vasárnap, a súlyos gondok ellenére is!

2009.11.27. 12:39 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A vasárnapi, Lazio-Bologna meccs egy igazi fokmérője lesz az idénynek. Ha sikerül nyernie a rómaiaknak, akkor pillanatnyi lélegzetvételhez juthatnak a kiesés elleni harcban, de ha nem sikerül mind a 3 pontot begyűjteni, akkor tényleg valóra válhatnak a korábban elképzelhetetlennek vélt félelmeink is. 12 ponttal áll a csapat, pont annyival, amennyivel a már kieső helyen tanyázó Livorno. Ha balszerencsésen alakulnak a hétvégi eredmények, akkor a jövő hétre akár úgy is készülhet a csapat, hogy ha most lenne vége a bajnokságnak, kiesnének... Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Talán a legrosszabbkor jött az a hír is, hogy Ledesma nyilvánosan is kijelentette, nem fog bocsánatot kérni Lotito elnöktől. Ennek az előzménye az volt, hogy Lotito felszólította Stendardot, nyilvánvalóan a helyzet súlyossága miatt, kérjen tőle a médiumok előtt bocsánatot. Stendardo ezt megtette, és ennek köszönhetően a Napoli ellen már pályára léphetett, remek játékkal hozzájárulva a nápolyi pontszerzéshez. Vélelmezhetően a csapat kivételesen rossz teljesítménye, és a sérültek miatt, Lotito ezek után kijelentette a sajtónak, ha Ledesma pontosan úgy jár el, ahogy Stendardo, visszakerülhet a csapatba.

Itt  jött a talán nem várt fejlemény: Ledesma visszaüzente, hogy ő ugyan nem fog bocsánatot kérni, nincs is miért, de továbbra is várja Lotito telefonhívását, hogy meg tudják beszélni az elmúlt hónapok csúf eseményeit. Nagy valószínűséggel, ha Ledesma Lotito kedvében járt volna, akkor játszhatna a Bologna elleni sorsdöntő bajnokin. Mégsem volt hajlandó lenyelni a békát. Persze mondhatjuk, hogy a csapat érdeke fontosabb, de ha belegondoljuk magunkat Ledesma helyébe, a több hónapi megaláztatásba, Lotito pökhendi nyilatkozatai után, érthető, hogy ezzel a tettével akar bemutatni az elnöknek, hisz ha tényleg csak a végső esetben kellek, és azt is úgy, hogy még egyszer alázkodjak meg, abból nem kérek. Gerinces cselekedet, még ha a csapat ennek kárát is látja. Tegyük hozzá, a csapat augusztus óta kárát látja, egy meccs ide vagy oda nem sokat számít ebben a morális helyzetben.

Mit lehet tehát tenni? A csapat hangulata nem éppen rózsás, a szappanopera folytatódik, a sérültek pedig csak gyűlnek, a Lazio sorsolása sem az igazi. Ebben az esetben lehet azt várni, jöjjön a megtisztulás, essen ki a csapat a Serie B együttesei közé, és a tisztítótűz talán elsöpri ezt a vezetőséget. Ne legyenek azonban illúzióink: Lotito akkor is maradna.

A legközelebbi feladat adott: akárhogyan is, de legyűrni a Bolognat. Sérültekkel, rossz hangulattal, bárhogy. A stadion szerencsére az előzetes hírek szerint nem lesz üres, bár a félház is csoda lenne. Amit mi tehetünk, hogy szurkolunk, és egy percre sem adjuk fel a reményt: lesz még egyszer jobb vezetőség a csapatnál, és jönni fognak a jó eredmények! Forza Lazio!

Szólj hozzá!

Címkék: kitekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr431556205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása