HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Salzburg-S.S. Lazio 2-1

2009.12.03. 00:14 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Szabadesésben. Ez is lehetne az elemzés címe. Az, hogy a kiesőjelölt Bologna csapatát hazai pályán csak egy aprócska kis góllal is képtelen legyőzni, a nevetséges kategória, a mai meccsre pedig leginkább a szánalmas és a reménytelen jelzők illenének. Nincs megállás a lejtőn. A csapat legnagyobb eredménye az lehet az idei szezonban, hogy nem esik ki a bajnokság végén. A mostani formában az lenne a meglepetés, ha nem következne be. Az Európa Ligától ezzel búcsúzott a Lazio, teljesen megérdemelten. Tekintsük át, hogy teljesítettek a játékosok:

Muslera: Nagy szerencséje volt, hogy Janko megütése után nem állította ki a játékvezető, tán meg is érdemelte volna. Semmi emlékezeteset nem művelt.

Diakité: Jobb volt mint a Bologna ellen, így sikerült átlagos teljesítményt nyújtania. Ez sem lesz sokra elég.

Cribari: Hogy lehet még mindig egyáltalán csak a keret tagja is? Szánalmas és otromba a teljesítménye, ügyetlen és megbízhatatlan, ha játszik, felkészülhetnek a támadók, hogy 2 gól hátrányt biztos hogy le kell dolgozni majd. Merő egy borzalom volt a játéka.

Radu: Senkit nem lepett meg, hogy megint a legmegbízhatóbban teljesített a hátsó hármasból. Nem vállalt kockázatot és nem is nagyon hibázott.

Lichtsteiner: Nem teljesített rosszul a középpályán, de a sérülése is szerephet játszhat abban, hogy nincs formában. Ezzel együtt nem lógott ki a csapatból.

Brocchi: A lelki vezetője volt ma este a csapatnak, futott, küzdött, egy pillanatra sem állt le. Ez várható tőle, a csupa szív játék, és hiánytalanul hozta is, rá nem lehetett panasz.

Mauri: Rossz mozdulatok és megoldások fűszerezték játéka minden momentumát, gyámoltalanul és kiábrándítóan játszott.

Kolarov: Az első félidőben sokszor visszavonult a védelembe, a második játékrészben vállalkozóbb volt, de messze van jó formájától.

Foggia: Többnyire jó megmozdulásai is voltak, szép gólt lőtt, de nem egyszer önzősége volt a gátja az akcióknak.

Eliseu: Versenghetne Cribarival a mezőny leggyengébb játékosa címéért. Észre sem lehetett venni, hogy a pályán van, bár ez kicsit Ballardini kritikája is, mert nem tud azon a poszton jól játszani, ahol az edzője erőlteti.

Zarate: Az első játékrészben hozta a szokásos formáját, de később csak hátrányára volt a csapatnak. Ha igy fog játszani, viselkedni hétvégén is, gondban lesz a Lazio.

Pályára lépett még Meghni a szünet után Eliseu helyén, aki lelkesen küzdött, de nem sok vizet zavart, Rocchi Radu helyett az 54. percben, és a kapitány jól is játszott, sajnálatos, hogy a meccs fordulópontjain nem jöttek be a húzásai, valamint Makinwa Brocchi helyén a 81. percben.

Az EL-től ezzel tehát minden bizonnyal elköszön a csapat, és figyelmét a bajnokságra és a hazai kupára összpontosíthatja, hétvégén pedig a derbi. Ezzel a teljesítménnyel egy sok gólos vereség sem elképzelhetetlen, sőt, esélyes a feljövőben lévő Roma ellen. Lehet olyan romantikus képzelgésekben bízni, hogy vért isznak majd a Lazio játékosok, és felszívják magukat, és a többi, és a többi, de ne legyenek kétségeink: hatalmas bravúr lenne a döntetlen is. A mai este egy katasztrófa volt egyfelől, másfelől pedig a színtiszta realitás. De az, hogy a Salzburg fölénye a realitás, katasztrófa. A végére egy kérdés: Ballardini mivel tarthatja sakkban Lotitot?

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs el

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr581570270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása