HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: AS Roma-S.S. Lazio 1-0

2009.12.07. 00:02 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Megint nem sikerült. Augusztus óta nem nyert a csapat, ennek lassan 4 hónapja. Kilátástalan és gyenge a mutatott játék, az az edző pedig, aki hátrányban, úgy hogy pár perc van vissza a mérkőzésből, behozza Dabot, nem is érdemel mást, csak vereséget. Ballardininek mennie kell, ez hamarosan be is fog következni. Mérhetetlenül csalódottak lehetünk az eredmény okán, egy kiegyenlített mérkőzést sikerült elveszíteni, ahol a Roma egy szép akció végén talált egy gólt. Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: 2 szép védése is volt, nem lehetett rá panasz.

Diakité: A nagy meccsekre mindig felszívja magát, most sem volt ez másként, alig akadt hibája, a mezőny egyik legjobbja volt.

Stendardo: Hozta megszokott védőmunkáját, és megbízható teljesítményét.

Radu: Ezzel a 3 játékossal stabilan alkalmazható lenne a három védős taktika. Radu hetek óta jól teljesít, most is jó játékot nyújtott.

Lichsteiner: Főleg az első félidőben sokat ment előre, remek láncszem volt a támadásokban.

Brocchi: Karizmatikus és kemény volt mint mindig, rajta nem múlt a siker.

Baronio: Remekül kiegészítették egymást Brocchival, és bár az utolsó félórára elfáradt, nem Dabo lett volna a megfelelő cseréje.

Kolarov: Állandó figyelmet igényelt a Roma játékosaitól, de egy veszélyes lövése sem akadt, nincs jó formában.

Matuzalem: Hasznosan és leleményesen teljesített, sérülése miatt a második félidőre nem jöhetett már ki.

Mauri: Végül Rocchi helyett került be a kezdőcsapatba, és nem is okozott csalódást, mert az elmúlt meccsekkel ellentétben jó formát mutatott, ezzel a teljesítménnyel hiányozni fog a Genoa ellen, mert kapott sárga lapja miatt nem léphet majd pályára.

Zarate: Nagy tehetség, és egymaga képes eldönteni egy meccset, de önzőségével inkább gátja a támadásoknak. Így nincs sok hasznára a csapatnak.

Pályára lépett még Foggia Matuzalem helyett, akinek nem akadt emlékezetes megmozdulása, észrevehetetlen volt, Dabo Baronio helyén, aki szokásához híven egy értelmetlen szabálytalansággal mutatkozott be, és és Rocchi Mauri helyén, aki nem sokat tudott mutatni, előbb kellett volna behozni. Ez így nagyon kevés. Alapvetően és alapjaiban kell felrázni a csapatot. Edzőváltás nyilván lesz, Lazio szinten erősítés is, de változtatni kell, mert a sorsolás meglehetősen nehéz csapatokat hoz majd a Lazio útjába, ezért ha nem történik valami meglepő formaváltozás, egyre közelebb kerül a Serie B fenyegető árnya. Végszóként a Bologna is nyert, így minimálisan meglépett a Laziotól a kiesés elleni harcban.

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr321579311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása