HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Zarate: "Sokáig a Lazio tagja akarok lenni!"

2010.01.02. 15:59 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Bár szünet van a Serie A-ban, a csapatok már elkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra. Ennek alkalmából, és más egyébre is kitérve készített interjút a lalaziosiamonoi.it Zaratevel.

Mit érzel mikor ránézel a bajnoki tabellára?

Furcsa érzés, különösen egy olyan szezon után, mikor két trófeát is megnyertünk. De 2010-ben egy teljesen más Lazio fog szerepelni, mint az őszi szezonban!

Mi lehet a Lazio motivációja, mikor közelebb van a kiesést jelentő helyekhez, mint az európai kupaindulást garantáló helyezésekhez?

Mindig van kihívás. Nyilván ez nem egy jól sikerült idény eddig, de hajtunk tovább.

A Lazio egyike a nagy olasz kluboknak. Mi a helyzet a szurkolókkal?

Nem hoztunk jó eredményeket, de a szurkolók mellettünk állnak.

Mi a különbség a szurkolók között Argentínában és Olaszországba?

A Lazio drukkerek nagyon szenvedélyesek, de azért nem olyan veszélyesek, mint otthon. 2 vereség után ott talán még durvábban is akarják megérdeklődni az okokat. Újra meg kell harcolnunk a szurkolóinkért.

Mi az igazság arról, hogy szeretnél az olasz válogatott tagja lenni?

Az édesanyám olasz származású, így tudnék itt játszani, de az argentin válogatott az álmom. Szeretnék ott lenni velük a vb-n, ehhez kell most egy nagyon jó tavaszt teljesítenem.

Mit tervezel a jövőre nézve?

Szeretnék sokáig Rómában maradni, a Lazio tagja lenni. A magam részéről itt akarok játszani, és csak majd a Velezbe hazatérni.

Jól teljesítettek az argentinok 2009-ben?

Remekül! Diego Milito nagyon jó játékos, Messiről pedig szerintem nem is kell semmit mondanom, boldog vagyok a sikerei miatt, és hogy a barátomnak mondhatom!

 

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr551639682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása