HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Sabatino Durante: "Reverre nincs szükség, Barreto nagy játékos lehet!"

2010.01.03. 08:00 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Az utóbbi időben a Lazio különösen aktív volt a dél-amerikai játékospiacon, gondoljunk csak Rever, Maxi Lopez, vagy D'Alessandro megkeresésére. A lalaziosiamonoi.it készített ez ügyben interjút a latin foci szakavatott ismerőjével, a FIFA ügynök Sabatino Durantevel.

Mit gondol Rever érkezéséről?

A játékos rendkívüli teherbírású, ezt láthatták a Lazio megfigyelői is. Nekik azonban inkább Canini megszerzésére kéne összpontosítaniuk. Ha őt nem sikerül megszerezni, jobb, ha nem próbálkoznak Reverrel, a Lazio jelenlegi védői jobb megoldást nyújtanak, mint a brazil.

Maxi Lopez leigazolására mennyi az esély?

Véleményem szerint Floccari hasonló játékos, mint az argentin, ha Floccari érkezése biztossá válik, Lopezre nincs szükség, mivel az olasz jobb nála. Persze, ha végül Rocchit értékesítik, megváltozik a helyzet.

D'Alessandro neve hogy merülhetett fel?

Ő pontosan ugyanolyan játékos, mint Matuzalem, az ő helyettesítésére meg ott van Foggia. Akkor minek leigazolni egy olyan játékost, aki Európában komoly csapatnál látványosan csődöt mondott?

Ki lesz az, aki képes lesz helyettesíteni Ledesma játékát a középpályán?

Egy olyan tipusú játékos kell, mint amilyen Sissoko, mert Meghni, Dabo és Baronio jó játékosok, de kell egy nagy fizikai erejű, jól osztogató futballista, nem tudom ki lehet a megoldás.

Cigarini érkezésére van bármi esély?

Cigarini posztja hasonló mint ahol Baronio játszik. Ha ő érkezne, Baronio a padra kerülne, és nem hiszem, hogy Ballardini az egyik legjobbját ne akarná játszatni.

Nagy dolgokat várhatnak a Laziónál Barreto csapatba kerülésétől?

Remek játékos lehet belőle! Éppen az a probléma vele, ami az előnye is lehet: nagyon fiatal, nem tudhatjuk pontosan mi lesz a sorsa. Emlékszem például a 2003-as U17-es világbajnokságra, ahol a torna nagy sztárja volt egy Arouca nevű, brazil válogatott fiú. Most ki tudja mi van vele? Szóval, bízzunk nagyon Barreto játékában, és reméljük hogy csak pozitív változások lesznek vele kapcsolatban.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú átigazolás

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr621641024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása