HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Livorno 4-1

2010.01.06. 17:29 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Régen látott remek játékkal győzte le a Lazio a Livornót, de nem is: parádéztak, végre megérdemelt örömet szereztek minden szurkolójuknak. Ezért a teljesítményért csak köszönetet lehet mondani! Floccari átigazolása eddig remek, másoknak is lendületet ad, szikrázott az egész csapat, és mikor hátrányba kerültek, nem az történt, amit eddig megszokhattunk, hanem újult erővel törtek rá a livornóiakra! De hogy a nagy örömködésben legyen kis üröm is: a védelemmel kezdeni kell valamit.

Muslera: Jól koncentrált az egész mérkőzésen, nem tehetett a Livorno góljáról. Jobb védelmet érdemel.

Diakité: Fel kell tenni neki a kérdést, hogy képes-e segíteni a Lazión, vagy szeretné kölcsönben a Serie B valamelyik csapatát erősíteni. Értékelhetetlen volt amit nyújtott, nem csoda, hogy már az első félidőben lecserélte Ballardini. Láthatóan dühös volt, van is mire annak lennie.

Siviglia: Addig, amíg ilyen védelme van a csapatnak, fel kell rá készülni, hogy több gólt kell rúgni annál, mint amit kapnak. Nagyon rossz volt ő is, komolyan egy csodával ért fel, hogy ez a sor nem kapott 3-4 gólt. Azonnal igazolni kell!

Radu: A szokásos sallangmentes játék, magasan a védelem legjobbja volt, bár ez önmagában nem sokat jelentett.

Lichtsteiner: Hihetetlen mennyiséget futott, igyekezett menteni Diakité hibáit, a támadásokba is jól kapcsolódott bele.

Firmani: Öröm megint látni, ő aztán az utolsó szívdobbanásig harcol a csapatért, nem volt ez másként ma sem, jó teljesítményt nyújtott.

Baronio: Remekül játszott. Szép gólpasszt adott Rocchinak, és a meccs egészében is kiváló teljesítményt mutatott.

Kolarov: Ő egy harcos. Hasonlóan sokat futott mint Lichtsteiner, ha ilyen teljesítményt nyújt, Lotito még sokáig nem fogja eladni, de amikor igen, akkor döbbenetesen magas áron.

Matuzalem: Jó játékkal tért vissza sérülése után, de fizikailag még nincs teljesen rendben, indokolt volt a cseréje.

Floccari: Mit lehet ezek után mondani? Magasan a mezőny legjobbja, bizonyítja ezt két gólja, remek játéka, ösztönző passzai. Kiválóan megértették egymást Zaratevel és Rocchival is, ha ezt a formáját adja tavasszal, retteghetnek a Serie A védői!

Zarate: Ösztönzőleg hatott rá Floccari. Bár gólt nem lőtt, hasznos volt és láthatóan élvezte a játékot.

Pályára lépett még Diakité helyén Rocchi, aki régi önmagát idézte, és belőtte a mindent eldöntő gólt, Matuzalem helyén Brocchi, aki nyugalmat és plusz biztonságot adott a középpályának, és Floccari helyén Mauri, aki agilisen segítette a támadásokat.

Ha nem nézzük a hátvédsor bűn rossz teljesítményét, akkor csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a ma délutánról. Gondoljunk bele, majdnem fele annyi gólt lőtt ma a csapat, mint a mérkőzés előtt összesen az egész bajnokságban! Egymást remekül megértő támadók, jó labdakihozatal, le és föl zakatoló, biztos középpálya, és egy nagy hagyományú meccs végén varázslatos győzelem. A következő meccs Udinében, a nagyon gyengélkedő hazaiak ellen lesz, itt a lehetőség a felzárkózásra! Forza Lazio!

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr181652019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása