HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.01.11. 10:27 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • 3 meccs, 3 gól, ez Floccari eddigi teljesítménye. Lássuk hogy nyilatkozott a Sky Sports tudósítójának: "Nyilvánvalóan boldog vagyok, de nem feledkezhetek el az edzőm és a fiúk segítségéről sem. A szezon felénél soha sem könnyű beilleszkedni, ezért köszönöm! Ami a meccset illeti, örülönk, még ha nem is tudtunk nyerni. Hosszú még az utunk, keményen kell dolgoznunk. Nem hiszem, hogy ezzel megint egy lépést tettünk volna hátra, a lényeg az, hogy soha ne adjuk fel."
  • Sztankovics a szerb Blic című lapnak nyilatkozott honfitársa lehetséges átigazolásáról: "Sok szó esik arról, hogy már most télen Milánóba költözik. Ez csak az Interen múlik, ha akarja megszerzi Kolarovot. Főleg Chivu sérülése után, kell a balszárnyra az erősítés, egyre valószínűbb, hogy a csapattársam lesz!"
  • A Corriere dello Sport értesülései szerint a mai tárgyaláson eldőlhet Andrea Esposito sorsa, illetve Foggia távozására is nagy az esély. Bár a Juventus is érdeklődött utána, nem lenne meglepő az sem, ha kölcsönbe Genovába kerülne Foggia.
  • A Lazio 110 éves születésnapján egyben megünnepelték az egykori legendás laziale úszónőket is, akik az 1960-as római olimpián szereztek dicsőséget Olaszországnak és a Laziónak, tehát kettős jubileum volt, hisz annak 40 éve. Daniela Beneck, Paola Saini és Daniela Serpilli tiszteletére gyűltek tehát össze hétvégén a Lazio elöljárói és minden tisztelőjük. Ez a csodálatos generáció az égszínkéknek 2 olimpiai aranyérmet, 1 Európa-bajnoki aranyérmet, és 5 Mediterrán Játékok aranyérmet hozott. Végül ne felejtsük el, a Lazio úszó, vízilabda és búvár szakosztályában olyan nagyságok sportoltak, mint az Európa-bajnok Paolo Pucci, vagy Carlo Pedersoli, ismertebb nevén Bud Spencer.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr151663150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása