HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Jövés-menés, kik érkezhetnek, távozhatnak - írta Carmeloman a lazio.hu-ról

2010.01.14. 20:52 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Folyamatosan folynak a tárgyalások a csapat átigazolásairól..A kapuban Muslera helye biztos, vele csak szerződést kell hosszabbítani. Apró hiba, hogy 1 milliót kér fizetésnek, míg Lotito 800.000-et adna.. De folynak a tárgyalások. Ellenben a nyáron ingyen érkezett Bizzarinak lehet, hogy kitelt az ideje már nálunk. Ott akar lenni a VB-n, de ez csak akkor lehetséges, ha véd folyamatosan. Argentinába nem akart menni, így a mai hírek szerint Samp-hoz kerülhet. Ott megsérült Castellazzi, és Fiorillo bizonytalannak tűnik nagyon. Berni marad, Iannarilli pedig inkább a primaverával játszik, ő a jövő embere.

A védelmet kezdjük a jobb oldalról :) Licht tuti marad, nincs érdeklődő rá, mint ahogyan Scalonira sincs már(elutasította argentin ajánlatát). Diakite nem megy kölcsönbe Cataniába, Stendardo, Siviglia és Luciani biztos pont. Bonetto(idén nálunk 0 perc) Triestinában köthet ki, ahol bal hátvéd hiány van. Kolarov sorsát mindenki ismeri, ő az Inter-Juve-Real hármassal vívódik. Radu is maradni szeretne, a Bayern és a Monaco lelkesedése is alábbhagyott. Artipoli sosem játszik, míg Faraoni már épülget. Cavanda egy meccsen játszott, de ő még fiatal az első csapathoz.

A középpályán egyértelműen Ledesma áll az első helyen. Ő biztos továbbáll, csak kérdés hova. Inter-Napoli-Genoa-Juve a legesélyesebbek. Brocchi,Matuzalem, Firmani, Del Nero Manfredini,Meghni és Mauri helye biztos. Baronio ha elmegy, és nem hosszabbít, akkor Bolognába igazol. Perpetuini a Crotonéba ment kölcsönbe, míg Dabo keveset játszik, valószínű az év végén elmegy. Foggia sorsa szintén függőben van, leginkább Napoli, Juve és Catania neveket hallani vele kapcsolatban. Sevieri a jövő embere.

A csatársorban van leginkább a fölösleg jellemző. Nincs szükség Makinwa, Inzaghi szolgálataira. Cruz nem váltotta be a hozzá füzőtt reményeket, jó ajánlat esetén mehetne, igaz ő maradni akar. Zarate sorsa is bizonytalan. Vinné sok csapat, Lotito nem adja olcsón, annyit meg nem fizetnek érte. Összeveszett Ballardinival is. Rocchi sorsa is egyre bizonytalanabb, sértődött mostanság. Várja a Zenit-Fiorentina-Napoli hármas. Barreto most jött, sokat várnak tőle. Floccari álomszerűen kezdett, akár meg is vehetjük év végén. Sciamanna és Cinque a jövő emberei.

És akik jöhetnek: kapusposztra senki. Védelembe Zuniga, Canini, Esposito, Rever, André Dias és Van Buyten jött szóba gyakran, legvalószínűbb a Genoa-nál "fölössé váló" Esposito érkezése. Középpályára Zapater, Simplico, Mudingayi, D'Agostino és Cigarini neve a leggyakoribb. Ballardini szeretné D'Agostino-t és főleg Cigarini-t. A kis olasz nem fér be a Nápolyba, vagy csak elvétve. Floccari azonban a legjobb barátja(nem is tagadta soha), és ami még szempont, hogy a Parma Primaverában mikor játszott, nagyon jól ment neki. Az edzőjét nagyon megszerette, bízott benne. Őt Davide Ballardininek hívták. A Napoli nagyon nem adná, de lehet egy Foggia-val meg lehet őket győzni. A csatársorban leginkább olyanok vannak ,akiktől megszabadulnánk. Ha sikerül néhány emberen(főleg Cruz és Maiknwa) túladni, akkor jöhet Maxi Lopez, addig kicsi rá az esély. Mint ahogyan Cavani érkezésére is.

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolás

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr681673069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása