HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Atalanta-S.S. Lazio 3-0

2010.01.17. 18:47 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Mit lehet egy ilyen rettenetes meccs után mondani? De tényleg, mit lehet egy olyan találkozó után írni, amin az egyik legjobbja a csapatnak Dabo volt? Ez mindent, de mindent alulmúlt, a szezon első felében nem nagyon láthattunk ilyet, pedig az nagy szó. Tökéletesen kilátástalan, reménytelen játék. Bebizonyosodott, hogy többet nem lehet hinni a csapatnak, nincs két ugyanolyan meccse egymás után. Rettentő bajok lehetnek itt még. Nézzük ki mennyire volt borzalmas:

Muslera: Ezúttal nem érződött rajta, hogy biztonságot adna a csapatnak. Nem tűnt ki.

Siviglia: Elképesztő bizonytalan és lassú volt.Az, hogy pályára léphet a Lazióban, komoly kritika. Ha nem jön legalább egy jó védő, megpecsételődhet a csapat sorsa.

Stendardo: Most játszott először igazán rosszul azóta, hogy tavaly a Napoli ellen visszatért. Alig lehetett ráismerni.

Radu: Ő volt még a legjobb a védelemben, bár sokszor megzavarták, de egyedül tehetetlen volt.

Lichtsteiner: Futott, loholt, nem nagyon vesztett labdát, de kiemelkedni nem tudott társak nélkül, bele is fásult.

Firmani: Nem ez volt a legjobb meccse, de valóban belőle kéne 11 a csapatba. Küzdött utolsó erejéig, sajnos le kellett cserélni sérülés miatt.

Baronio: Rá sem lehetett ismerni. Nem is írnék indulatból semmit, a csapat legrosszabbja volt. Hihetetlen.

Del Nero: Nem nagyon találta a helyét, és jó megmozdulása sem volt sok, indokolt volt a félidei cseréje.

Rocchi: Újdonság hogy nincs formában? Örülni lehetett neki, hogy végre kezdő, de értelme nem volt, árnyéka önmagának.

Floccari: Elsőre nem szerzett gólt a csapatban egy meccsen, és rögtön ki is kaptak. Kis malíciával lehetne mondani, látszott rajta hogy hálás a Bergamóban töltött időért, nem akarta elrontani az örömjátékot.

Zarate: Ötlettelen, önző játék. Eljött az idő, hogy azt mondjuk, a padon lenne a helye, csak akkor ki kezd helyette? Így nem lehet játszani, ahogy ő tette, ha nem következik be nála valami gyökeres változás, drasztikus lépéseket kell tenni.

Pályára lépett még Dabo Firmani helyett, akiről nem hittem hogy le kell egyszer írni, de a csapat legtöbb tüzével rendelkező játékosa volt, ha tudna így játszani máskor is, helye lenne a csapatban, Mauri Del Nero helyett, aki próbálkozott, de mint mindig, semmi sem jött neki össze, és Inzaghi Floccari helyett. Inzaghiról sokszor elmondtam már, hogy a legnyilvánvalóbb jele az edző kétségbeesésének, ha beküldi őt, szomorú, de így van.

Nem lehet mondani, hogy a csütörtöki kupameccsre gondolva tartalékos lett volna a csapat, mert ez a tökéletes kezdő volt a lehetőségekhez képest. Ellenben a Fiorentina is kikapott, de nem hiszem hogy nagyon lehetne abban bízni, ezt megismétlik jövő héten is. Még ha valami csoda folytán tovább is jutnak a kupában, a bajnokságban komoly bajok lehetnek, nem lehet azt megcsinálni mint tavaly, mikor tudtak a középmezőnyben dagonyázni. Felejtsük el ezt a meccset nagyon hamar. Ha ennyire hiányzik Kolarov, öngyilkosság eladni.

 

Atalanta-Lazio 3:0 (3:0)
2010-01-17 Bergamo, Stadio Atleti Azzurro d’Italia


Gólszerzők: Doni 5’, 9’, Padoin 35’

Atalanta (4-4-1-1)

32 Coppola; 4 Capelli (13 Peluso 76’), 2 Talamonti, 77 Bianco, 5 Bellini; 79 Ferreira Pinto(70 Ceravolo 61’), 15 De Ascentis, 17 Guarente, 22 Padoin; 72 Doni; 90 Tiribocchi (19 Chevanton 80’)

1 Consigli, 18 Caserta, , 20 Valdes, 9 Acquafresca e.:Mutti

Lazio (3-4-3)
86 Muslera; 13 Siviglia, 28 Stendardo, 26 Radu; 2 Lichtsteiner, 4 Firmani (6 Dabo 36’), 33 Baronio, 81 Del Nero (5 Mauri 45’); 10 Zarate, 20 Floccari (21 Inzaghi 72’), 9 Rocchi

88 Berni, 87 Diakitè, 3 Scaloni, 32 Brocchi e.:Ballardini

JV: Treffoloni
Szögletarány: 4:4
Kapuralövések: 5:2
Sárgalap: Bianco, Capelli, Guarente, Padoin, Doni ill. Radu, Baronio, Floccari

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr591680053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása