HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Fiorentina-S.S. Lazio 3-2

2010.01.20. 23:21 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Mit is lehet mondani egy ilyen hektikus, de mindenképpen élvezetes meccs után? Azt, hogy borzasztó csalódott lehet az ember. A csapat elcsepegtetett mindig egy kis reményt, aztán csak kerek szemmel lehetett nézni az észveszejtő hibákat. Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: Azonnal szerződést kell vele hosszabbítani. Mindig lesznek kis megingásai, de olyan reflexvédései vannak, amik a nagyon közé emelhetik. Biztos pont volt hátul.

Diakité: Ezt már leírtam párszor, és most is megteszem. Megoldásai a skálán a nevetségestől az egészen remekig terjednek, valamit mentálisan kezdeni kell vele, mert nagy tehetség, de így el fog kallódni.

Stendardo: Valami probléma van vele, rossz volt az Atalanta ellen is, most is csak egy félidőt kapott, indokolt volt a cseréje.

Radu: A csapathoz igazodott a teljesítménye, ha jól ment nekik, okosan játszott, ha nem, akkor ő is hibázott.

Lichtsteiner: Meglepetésre kezdett, de nem volt rossz döntés, hozta a tőle elvárhatót.

Dabo: Meglepő módon az Atalanta elleni legjobb ember volt, nem is volt rossz az első játékrészben, de kritikán aluli volt a hozzáállása a hajrában, így nem lehet focizni.

Kolarov: A csapat motorja volt, nem szabad most eladni! Nem nagyon tudták tartani, lövésekre vállalkozott, kár, hogy sokat ő sem tudott lendíteni a Lazio szekerén.

Brocchi: Kell az ilyen ember a csapatba, megalkuvás nélküli, önfeláldozó harc. Nem múlt rajta semmi.

Mauri: Hihetetlen rosszul játszott, nem is érdemli meg hogy bármit írjak róla, csak az tartja őt a csapatban, hogy nincs alternatívája Matuzalem sérülése miatt.

Rocchi: A gólja ellenére is, nincs formában és nélkülözhető lenne, kevés ez tőle.

Zarate: Ugyanazt lehet róla mondani mint a kapitányról. Gyönyörű egyéni megoldás volt a gólja, de kevés, nagyon kevés.

Pályára lépett még Foggia Stendardo helyén, aki önmaga karikatúrája volt, rettenetes amit mutatott, Makinwa Mauri helyén, aki azt hozta amit tud, vagyis szinte semmit, és Del Nero Lichtsteiner helyén.

Kár ezért a meccsért, de olyan egyéni és csapat hibák voltak, hogy nem lehetett továbbjutni. Ezzel nem maradt semmilyen cél a csapat előtt, és ez bizony nagy kár. A kiesés elkerülése persze alapvető, de mint nagy célt nem lehet ezt megemlíteni. Pedig olyan szépen indult minden a nyáron! A Chievo ellen ennél jóval több kell majd.

FIORENTINA-LAZIO 3-2

2010.01.20. Stadio Artemio Franchi 10.565 néző

gólszerzők: 8′Mutu, 43′ Mutu , 58' Kroldrup ill. 50’ Zarate, 68'Rocchi

FIORENTINA (4-2-3-1): Frey, De Silvestri, Kroldrup, Natali, Pasqual (53' Gobbi), Donadel, Montolivo, Santana (60' Marchionni), Mutu (74' Carraro), Vargas, Gilardino   e.:Prandelli

Avramov, Comotto, Felipe,Babacar

LAZIO (3-4-1-2): Muslera, Diakite, Stendardo (46' Foggia), Radu, Lichtsteiner (79' Del Nero), Brocchi, Dabo, Kolarov, Mauri (70' Makinwa), Rocchi, Zarate        e.:Ballardini

Berni, Siviglia, Scaloni, Firmani,

jv: Celi

szögletarány: 12:2

sárgalap: Santana (F), Vargas (F), Dabo (F), Donadel (F), Radu (L), Brocchi (L), Kolarov (L)

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr781689080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása