HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Chievo 1-1

2010.01.24. 18:03 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Bár sokáig vezetett a csapat, végülis meg kellett elégedni 1 ponttal, és immáron biztos, teljesen biztos, hogy a Lazio versenytársai a Bologna, a Livorno, az Udinese és a Catania lesznek a kiesés elkerülésének érdekében. Ezt is megértük. Ennél kiábrándítóbb már nehezen lehetne a csapat, és még mindig sehol egy normális, bevethető védő. Egyszerűen nincs igazolás. Jövő héten pedig Torinó, ahol egy új edző által feltüzelt Juventus várja a Laziót... Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: Eleinte voltak kisebb megingásai, de nem egy bravúrt bemutatott, lehetett rá számítani.

Diakité: Amit már pedzegettünk jó pár alkalommal: nem lehet tudni egy meccs előtt sem, hogy éppen hogy fog teljesíteni. Ma például kifejezetten jó volt, okosan védekezett, és hasznosan segítette a támadásokat, volt egy nagyon szép ollózása is.

Stendardo: Pontot érő gólja mellett, amit nagyon megérdemelt, mint ahogy megszokhattuk, jól irányította a védelmet, arról nem tehet, hogy Sivigliát már senki sem tudná sikeresen irányítani.

Siviglia: Lassú, nehézkes, megbízhatatlan, többet nem is írnék róla, mert elragad a hév. Tegyük hozzá, nem őt minősíti, hogy hétről-hétre a kezdőben kap szerepet.

Kolarov: Hosszú idő után újra a védelemben kapott szerepet, bátran játszott, de az talán nem volt rossz húzás Ballardinitől hogy eddig a középpályán játszatta, ott hasznosabb. Az is igaz, hogy Kolarov jelenleg támadóként is kiemelkedne a csapatból.

Dabo: Ismét nem volt rossz, de nagyon elfáradt a második félidőre, joggal kellett lecserélni.

Baronio: Az utóbbi időben kicsit visszaesett a teljesítménye, igaz, nem lehet könnyű mindig kiemelkedni a szürkeségből, sajnos kicsit ő is beolvadt a posványba.

Firmani: Talán a legjobb teljesítményt nyújtotta a pályán lévők közül, nem véletlenül talán az egyetlen szimbóluma mára a csapatnak. A szívét és a lelkét kitette a pályára, joggal imádja minden szurkoló!

Mauri: Látta valaki is jól játszani ebben a szezonban? Az, hogy ő mindig kezdő lehet, világosan mutatja a klub helyzetét.

Zarate: Róla sem lehet sok újat írni. Eleinte nagyon-nagy küzdő volt, próbálkozott, később ahogy szokás szerint nem nagyon jöttek be a cselei, alábbhagyott a lelkesedése. 2 gól eddig a bajnokságban, 2 gól.

Cruz: Kisebb meglepetésre kezdett, és bár talán hasznosabban tartotta meg a labdákat, mint ahogy Rocchi tette volna, de a kapura teljesen veszélytelen volt. Ilyen teljesítménnyel egyszerűen nem szabadna hogy 90 percet a pályán töltsön. Tegyük hozzá, minden bizonnyal Rocchi sem nyújtott volna jobb teljesítményt, és akkor megint beszélhetnénk a válságról.

Pályára lépett még Lichtsteiner Dabo helyén, akit vitt előre a szíve, és nagy hiba lenne, ha elengedné a Lazio őt.

Az első félidőben jól játszott a csapat, lehetett arra gondolni, hogy itt akár egy Livorno elleni meccset idéző teljesítmény is jöhet, de mindez nem vált valóra. Az egy csere, és az utolsó percekben is a pályán tartott 2 támadó is mutatja, hogy Ballardini hazai pályán védte a döntetlent. Itt tartunk jelenleg. 3 csatár ült a padon, de még pár percre sem küldte be Rocchit. Meglehet, nem lett volna nagy segítség, de önmagában ez a tett mutatja, hogy védte az 1 pontot. Jövő héten pedig rangadó, Torinóban.

Lazio-Chievo 1:1 (1:0)

2010.01.24. Róma, Stadio Olimpico

Gólszerzők: 18' Stendardo , 77’ Pellissier

LAZIO (4-3-1-2): Muslera; Diakhite, Stendardo, Siviglia, Kolarov; Firmani, Baronio, Dabo (68’ Lichtsteiner); Mauri; Cruz, Zarate

Berni, Luciani, Inzaghi, Foggia, Makinwa, Rocchi e.: Ballardini.

CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Marcolini (38' Ariatti); Pinzi; Granoche (62’ Bogdani), Pellissier

Squizzi, Morero, Frey, Bentivoglio, De Paula e.: Di Carlo.

Jv: Brighi

Kapuralövések: 4:4

Szögletarány: 5:4

Labdabírtoklás: 48,2 : 51,8

Sárgalap: Mandelli (C), Firmani (L), Rigoni (L), Pinzi (C), Bentivoglio (C), Luciano (C).

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr561698520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása