HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Parma-S.S. Lazio 0-2

2010.02.14. 17:31 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Ilyen az, amikor egy csapatnak van edzője! Nagyszerű és értékes győzelmet aratott a Lazio, örömet szerezve a szurkolóinak, egyben megmutatva, hogy a reális ereje hol is lenne. Nem a 15. helyen, az biztos. Ilyen játékkal, eredményekkel igazán nem kéne szégyenkezni az elkövetkezendő meccseken. Igaz, hogy ez a Parma már nem az a Parma, mint a szezon elején, de mégis döntetlent játszottak a regnáló bajnokkal! Öröm ezt leírni, megérdemelten nyert idegenben a csapat. Ne feledjük, az utolsó idegenbeli győzelme a Laziónak a 2. fordulóban volt Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: Remekül védett, több szép védése is volt, igaz, rá sok panasz eddig sem lehetett az elmúlt időszakban.

Biava: Nem nagyon tudta tartani a lépést Biabianyval, de szerencsére ez nem bosszulta meg magát. Ennél azért több kell tőle, most ez is elegendő volt.

Stendardo: Pontosan és precízen játszott, nagyon jól látta el a védómunkáját és szezonbeli második góljával vezetéshez jutatta a csapatot, a mezőny egyik legjobbja volt.

Radu: Méltó párja volt Stendardónak, ha nekik jól megy a játék, nincs sok félnivalója Muslerának.

Lichtsteiner: Különösen a második félidőben lendületesen játszott, sokat futott, jó megoldásai voltak.

Brocchi: Talán a szezon eddigi legjobb teljesítményét hozta ki magából. Feltartóztathatatlan volt, pihenés nélkül robogott, lövésekre is vállalkozott. Csak így tovább!

Ledesma: Visszatért! Önmagában remek érzés egy meccs értékelés kapcsán leírni a nevét. Irigylésre méltó volt a fizikai állapota annak ellenére, hogy majd 1 éve nem játszott, és a társai is bíztak benne, gyakran kapott labdát. Roppant bíztatóan játszott!

Mauri: Jobban játszott mint az utóbbi 4-5 meccsen, ez kétségtelen, de még mindig nem az igazi. Mindenesetre javuló tendenciát mutat.

Kolarov: Jó párja volt Lichtinek a szélen, komoly összpontosítással játszott, nem nagyon lehetett tartani.

Floccari: A meccs másik legjobbja volt Stendardo mellett. Bár gólt nem szerzett, de remekül tartotta meg a labdákat, szépen osztotta őket vissza, hiba nélkül megértette magát Rocchival és Zaratéval is. Ez az a Floccari, akit a Livorno és a Palermo ellen láttunk a Lazióban!

Rocchi: Alázatos és önzetlen volt, jó döntés volt Reyától, hogy a kezdőcsapatba nevezte. Ilyen az igazi Capitano!

Pályára lépett még Zarate Rocchi helyén, akinek láthatóan nem tetszett, hogy a padon kezdett, de jól küzdött és végre megint gólt szerzett, Firmani Mauri helyén, és Diakité Lichtsteiner helyén.

Ez az a Lazio, amit látni akarunk! Ledesma visszatérésével, a védelem jó játékával, és a Floccari vezette támadó részleggel csak felfele mutathat az út! Forza Lazio!

 

Parma-Lazio 0:2 (0:0)

2010.02.14.Stadio E.Tardini

gólszerzők: Stendardo 68', Zarate 89'

PARMA (3-4-1-2) - Mirante; Paci, Panucci, Lucarelli; Zaccardo, Morrone, Galloppa (83' Zenoni), Antonelli; Jimenez; Bojinov (45' Paloschi, 53' Lanzafame) Biabiany

Pavarini, Dellafiore, Castellini, Lunardini      e.:Guidolin

LAZIO (3-5-2) - Muslera; Biava, Stendardo, Radu; Lichtsteiner (87' Diakitè), Brocchi, Ledesma, Mauri (82'  Firmani), Kolarov; Rocchi (66' Zarate), Floccari

Berni, Siviglia, Baronio, Hitzlsperger           e.: Reja.

jv: De Marco

kapuralövések: 3:9

szögletarány: 5:5

labdabirtoklás: 50,7% : 49,3%

sárgalap: Morrone (P), Muslera (L)

kiállítva: Jimenez

 

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr121757815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása