HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Palermo-S.S. Lazio 3-1

2010.02.21. 20:53 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Nem túl szívderítő a mai eredmény, de őszintén szólva, reálisan nézve nem történt semmi meglepő, csak bejött a papírforma. Nem az ilyen meccseken kell megszerezni a szükséges pontokat, nem ebben a szezonban. Egy olyan bajnokságban, ahol a Lazio a nemzetközi kupákban akar indulni, ott az ehhez hasonló nehéz mérkőzéseken is jó eredményeket kell elérni, de idén a fő cél - tetszik, nem tetszik - a biztos bentmaradás. Lássuk a játékosok értékelését:

Muslera: Elsősorban az a gond, hogy mai sárgájával eltiltott lesz a Fiorentina ellen, és ez nagy érvágás. Nem teljesített rosszul, a vonalon elképesztő remek teljesítményekre képes.

Dias: A Catania után két héttel újra játszott, és másolta akkori teljesítményét. Nem is különösebben gyors, sajnos elég egyértelmű, hogy rossz vétel volt.

Stendardo: A Lazio legjobb védője, de gyorsnak véletlenül sem nevezhető. Mindig jó, de ha nincs mellette egy villámlábú társ, feleannyit sem ér a tapasztalata, mint rendesen.

Biava: Szót alig érdemel a teljesítménye, méltó volt Dias játékához a másik oldalon. Ilyen teljesítménnyel nem fog menni a Fiorentina ellen.

Lichtsteiner: Bizonytalan volt, az utóbbi idők egyik leggyatrább teljesítményét hozta. Több frisseségre és erőre van szükség tőle a jobb oldalon.

Brocchi: Sajnos nem volt olyan jó, mint 1 hete. Küzdött, és biztos hogy 2 tüdeje van, de átlag alatti volt a játéka.

Ledesma: Nem mozgott túl sokat, a jó labdái is elmaradtak, és furcsa módon kimerültnek látszott. Gerincet adott a csapatnak, és persze még kell neki egy kis idő.

Mauri: Bár legutóbb jó teljesítményt nyújtott, de talán nem ártana, ha Hitzlsperger is lehetőséget kapna, mert ma megint a megszokott Mauri játszott. Kár hanyagolni a németet.

Kolarov: Hihetetlen erővel lőtte a gólját, és szépségtapasznak jó volt, de jobb teljesítmény kell tőle is.

Floccari: Megint sok labdát tartott meg, de helyzete nem nagyon akadt.

Zarate: Lehetőséget kapott a bizonyításra, de nem élt vele. Bár a korábbiaknál jobban kivette a részét a csapatjátékból, de a formája nem az igazi hosszú-hosszú ideje.

Pályára lépett még Cruz Lichtsteiner helyén, aki hosszú sérülés után tért vissza, és sok hasznára nem tudott lenni a csapatnak, és Matuzalem Mauri helyén, aki szintén rég játszott, és bár látszott rajta a kihagyás, nagyon bíztató dolgokat mutatott, nagy erősítés lesz a firenzeiek ellen.

Összességében nem az a gond, hogy kikapott a csapat, hanem ahogy. Több elszántság, és erő kell még az olyan meccseken is, ahol az ellenfél az egyértelmű esélyes. Nagy meccs lesz a Fiorentina elleni, talán végre a tv is közvetíti, és bízzunk benne, hogy Reya kitalál egy jobban működő taktikát, mert a felállás amúgy nem rossz. Muslera nagyon fog hiányozni, mert Berni igen régen védett tétmeccsen.

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr881779253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása