HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Edzéslátogatás: készül a csapat a Fiorentina ellen

2010.02.26. 07:30 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Már csak 1 teljes nap, és rangadó az olasz bajnokságban, csapatunk a pocsék formát mutató Fiorentinával fog megküzdeni. A hétközi mérkőzésen éppen hogy elbukó firenzeiek most már biztos hogy bizonyítani akarnak, ám a Lazio is szeretne visszavágni a kupában elszenvedett vereség miatt. Ne feledjük, az ősszel 0-0-t játszott egymással a két csapat idegenben, és akkor a Lazio még jóval pocsékább volt mint most, a hazaiak pedig sokkal jobbak jelen formájuknál. Nézzük hogy gyakoroltak a fiúk:

Reja komoly lépésre szánta el magát és minden bizonnyal feladja az eddigi, 3-5-2-es formációját, helyette a biztonságosabb, 4-4-2-vel fog felállni a csapat a Fiorentina ellen. Így Lichtsteiner és Kolarov visszatérnek eredeti posztjukra, szélsőhátvédeknek, középen pedig Stendardo helye biztos. Ideális esetben Radu kezdene mellette, de még mindig küzd a lábujj sérülésével, így nem tudni, ott lehet-e a pályán. Ha ő nem lesz bevethető, Siviglia vagy Biava kezdhet a helyén.

A középpályán Brocchi és Ledesma helye biztos, (milyen jó megint így gondolni Ledesmára!) komoly eséllyel Matuzalem is a gyepen lehet a kezdő sípszó elhangzásakor. A negyedik ember kiléte a legkétségesebb. Eddig Reja Maurit favorizálta, ám van rá sansz, hogy végre lehetőséget ad Hitzlspergernek is. Örömteli lenne megint látni a pályán, pláne kezdőként, mivel Mauri nem szolgálta meg Reja bizalmát.

Floccari játéka sem biztos, influenzával küzd, és nem is tudott társaival rendesen gyakorolni, Cruz viszont egyre jobban formába lendül az edzéseken. Korai még bármit is mondani, de ha Floccari felépül a meccsig, akkor Rocchi lesz a társa, és Zarate megint a padon kezd.

Sajnos továbbra is hiányzik Meghni, akit cannesi specialista kezel Franciaországban, Bizzarri, aki otthon gyógyul, de van rá egy kis pénzem, hogy többet nem tér vissza Rómába, Manfredini, Foggia és Dabo. Utóbbi Achilles-ín problémái különösen súlyosnak tűnnek. A felkészülés holnap délután folytatódik.

Szólj hozzá!

Címkék: kitekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr651789908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása