HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Sampdoria-S.S. Lazio 2-1

2010.03.07. 17:16 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Sajnos nem született meglepetés, pedig mint múlt héten, ez a meccs is másként indult, mint ami végül lett belőle. A különbség a Fiorentina és a Sampdoria között az, hogy utóbbi nincs bűn rossz formában, és elég neki 80 perc, hogy érvényesítse akaratát. Ha a Fiorentina is legalább úgy játszott volna, mint most a Sampdoria, múlt hete nem sikerült volna pontot szerezni se. Nyilvánvalóan az a helyzet, hogy kizárólag a közvetlen, kiesés ellen küzdő riválisokra kell már csak figyelni, és őket elverni, a többi meccsen pedig helytállni. Képünkön a Lazio legjobbja. Nézzük a játékosok értékelését:

Muslera: Visszatért egy hetes eltiltása után, és mindenkinek megmutatta, miért is remek hír, hogy hosszabbítani fog. Ha kellett, bravúrral védett, ha kellett, ötödik hátvéd volt, a Lazio egyik legnagyobb értéke, ha töretlenül fejlődik, pár év múlva gigacsapatok fognak érte sorban állni.

Diakité: Jobbik formáját mutatta, fizikai ereje és magassága korlátlan úrrá teszi a levegőben, de egy az egyben gyakran volt bizonytalan. Nem szabad eladni a nyáron.

Stendardo: A védelem vezéreként ma sem lehetett rá panasz, a meccs vége felé elég idegesnek tűnt, érthetően egyébként.

Siviglia: Rosszmájúan mondhatnánk, látszik, hogy hosszabbítani akar, mert a múlt hét után ma is jól teljesített, nem is tudom mikor volt egymás után két jó meccse. Ha ezt a formáját tartaná, jó csere lenne a védelembe legalább még egy évet.

Radu: Magassága miatt került ki a szélre, és érződött, ez nem az ő helye, felejthető teljesítményt nyújtott, az ő helye Stendardo oldalán van, ott végzi ő jól a dolgát.

Brocchi: Bizony kiérdemelte a csapatkapitányi szalagot a karján Rocchi lecserélése után. Fut, hajt, küzd, szerel, lelkesít. Ez a mentalitás hiányzik sokakból.

Ledesma: Ki kell mondani: jövő héten ki kell próbálni a helyén Baroniót. Értékelhetetlen a teljesítménye.

Kolarov: Megint a középpályán kapott szerepet, de fejben ő sem volt a pályán. Könnyű volt szerelni, nem erőltette meg magát, ez elfogadhatatlan, főleg tőle.

Rocchi: A 3 csatáros felállásban talán ő érezte magát a legjobban, sokat futott, volt egy nagy helyzete is, talán még maradhatott is volna a pályán.

Floccari: Gólja minősíti leginkább, jól osztotta vissza a labdákat, több erős, kapust tornáztató lövése is volt.

Zarate: Bár megint bekerült a kezdőbe, nem sokat mutatott. Önző, parttalan játékát nem tudja leküzdeni, bár nagyon akart. Kiállítása akkor és abba a helyzetben nevetséges volt.

Pályára lépett még Makinwa Rocchi helyett, akire betűt vesztegetni is kár, Matuzalem Diakité helyett, aki bíztatóan játszott, a kezdőben van a helye, és Mauri Siviglia helyett, aki pontot menthetett volna, jellemző, hogy pont ő nem tudott egy jól belerúgni a labdába.

Az ilyen komoly csapatok elleni idegenbeli meccseket nem lehet megnyerni ebben az idényben, ez van. Csak ismételni tudom magam, egyetlen egy esélye van a csapatnak, az, ha minden közvetlen riválisát otthon vagy idegenben megveri, és ahol tud, pontokat csipeget. 3 pontra a Livorno, 3 pontra a kiesőhely. A küzdelem tovább tart, feladni nem lehet!

Sampdoria-Lazio 2:1 (2:1)

2010.03.07. Stadio Luigi Ferraris 24.000 néző

gólszerzők: 7' Floccari , 29' Guberti , 35' Pazzini

SAMPDORIA (4-4-2): Storari; Zauri, Gastaldello, Lucchini, Accardi (16' st Cacciatore); Semioli, Poli, Palombo, Guberti (28' st Mannini); Pozzi (24' st Cassano), Pazzini

M. Cassano, Tissone, Rossi, Testardi  e.:Del Neri

LAZIO (4-3-3): Muslera; Diakite (25' st Matuzalem), Stendardo, Siviglia (38' st Mauri), Radu; Brocchi, Ledesma, Kolarov; Rocchi (17' st Makinwa), Floccari, Zarate

Berni, Scaloni, Hitzlsperger, Biava  e.:Reja

jv: Brighi

sárgalap:Kolarov, Radu, Zauri, Ledesma
piroslap: Reja, Zarate

szögletarány

: 6:3

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr631816614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása