HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Bari 0:2 - Carmeloman és Gabri a lazio.hu-ról

2010.03.16. 04:42 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

LAZIO-BARI 0-2

2010.03.14. Róma, Stadio Olimpico 45000 néző

gólszerzők: 51' Almiron, 64' Alvarez

LAZIO (3-5-2): Muslera-Siviglia (62' Cruz), Stendardo, Radu-Brocchi, Firmani, Ledesma, Matuzalem (37' Hitzlsperger, 68' Mauri), Kolarov-Rocchi, Floccari

pad : Berni, Dias, Biava, Lichtsteiner    edző: Reja

BARI (4-4-2): Gillet-Belmonte (87' Stellini), A. Masiello, Bonucci, S. Masiello-Alvarez, Donati, Almiron (60' Gazzi), Allegretti-Castillo, Meggiorini (66' Sforzini)

pad: Lamberti, Parisi, De Vezze, Kamata

edző: Ventura

játékvezető: Rizzoli (Bologna)

szögletarány: 6:2

kapuralövés: 54% : 46%

sárgalap: Firmani (L), Almiron (B), Radu (L), Stellini (B)

A játékosok értékelése a TMW alapján:

Muslera(5): Az első gólnál óriásit hibázott, ezzel a meccs végeredményét befolyésolta. A második gólnál is lehetett volna határozottabb.

Radu(6): Jó teljesítményt nyújtott,semmi extrát nem vállalt, de sárgája miatt nem játszhat a Cagliari ellen.

Siviglia(5,5): Jó védő, de csak bizonyos ideig. Hosszú távra állóképességre,lassúsága és kora miatt nem megoldás.

Stendardo(5,5): Gyengén játszott, nagyon idegesnek tűnt. És ráadásul sokat is veszekedett.

Kolarov(5): Viszonylag jól játszotta be a bal oldalt, sokat futott, de a beadásai nem voltak pontosak. A kihagyott tizenegyese sokat ront a teljesítményén. Gyatra büntető volt (Én jegyezném meg, Floccari lőhette volna, jobban játszott).

Matuzalem(6): Az egyetlen akin látni, hogy a pálya közepén a helye, de sérülékeny, és ezt a mai meccsen is "bizonyította".

Hitzlsperger(5,5): Egy trükkös lövésen kívül semmit nem mutatott.. Jellemző, hogy csereként is lecserélték. Már érezni, miért mondott le róla ilyen könnyen a Stuttgart.

Mauri(5,5): Az utolsó 20 percre szállt be a német helyére, adott némi lendületet,de nem az igazi a formája.

Firmani(5,5): Sok labdát szerzett,harcos volt, de a passzai ne mmindig voltak pontosak.

Brocchi(6): Azon kevesek egyike, aki küzd, harcol és felszántja a pályát. Ahhoz képest, hogy milánói születésű, ex-Fiorentinás, az egyik legtöbbet nyújtja a klubbért. Volt egy lövése, ami nagyon fölé ment, de ő legalább próbálkozott.

Ledesma(5): Mennyien örültünk, hogy visszatért, és nyertünk. Azóta árnyéka önmagának, a mai meccsen is gyenge volt. Fapofával, idegesen, sokszor kedvtelenül játszik!!! Lassú, gyenge és kiszámítható.

Cruz(5): Egy ide-egy oda. Fél órára szállt be, kiharcolt egy tizenegyest, de beállása után egy felpasszolt labdát rosszul adott hátra,amiből a Bari lekontrázott minket ,és lett 2-0..Ő sem a Lazio-ba való, pláne nem ennyiért!!

Rocchi(5): Ő is gyenge volt, kevésszer futott üresbe, próbálkozása alig volt.

Floccari(6): A cspat legjobbja volt. Sok labdát tartott meg elől, veszélyes volt kapura, de sajnos a lövései nem sikerültek. Ő legalább akar, megérdemli a mezt, ha visszajön a "livornoi" formája, a legjobbjaink egyike lehet. Az egyetlen értelmes téli szerzemény. Nyáron meg kell tartani. Zarate-vel jó párost alkotnak majd, ha Maurito passzol.

Összeségében a csapat harcolt, küzdött(nem mindenki), de a helyzetkihasználás és a kondició-nem beszélve a lelki állapotról- SERIE B szintű!!

45.000 néző előtt egy középcsapattól kikapni szégyen!! Nagyon nagy változások kellenek!!!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása