HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Milan-S.S. Lazio 1-1

2010.03.28. 23:05 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Szép és derekasan kiharcolt döntetlennel vágott vissza a Milannak a Lazio az őszi vereségért, amely eredmény legalább úgy fájhat nekik, mintha 0 pontot szereztek volna, ezzel szinte biztosan kiszálltak a bajnoki címért folytatott küzdelemből. Üröm az örömben, hogy csapatunk a pontosztozkodással a Romának tett jót, mert így szinte csak ők az egyetlen üdözői az Internek. Képünkön a "Szezon feltámadása" díj nyertese, tovább után pedig a játékosok értékelése:

Muslera: Bebizonyította jó pár megmozdulásával, miért is figyeli a világ legjobb klubjai. A meccs elején rögtön hatalmasat védett és csak a balszerencsét okolhatja, hogy nem tudta kiütni a labdát a büntetőnél.

Dias: Rémisztő teljesítménye, amit az érkezése után mutatott, már a múlté, hasznosan is okosan játszott, méltó párja volt Stendardónak.

Stendardo: A védelem vezére ma sem vallott szégyent, nem lehetett rá panasz.

Radu: A megtestesült középszer, a lehető legjobb értelemben, minden csapatban kell egy ilyen játékos. Lehet, hogy egész meccsen nem mondják ki a nevét és ez mozdulatára sem emlékszünk, de komoly baj lenne a hiánya.

Lichtsteiner: Gyakran kolbászol elől és ennek hasznát most góllal bizonyította, a megzavarodott Milan védelemben okosan pöckölt bele a labdába. Ezen kívül is jól játszott, kifutotta magát.

Brocchi: Nem kétséges, a meccs legjobbja. Milánói születésű, Milan nevelés, de úgy hajt a pályán a Lazióért, amit csak Firmanitól lehet látni ebben a csapatban. Elképesztő amit az öreg nyújt, remélhetjük, hogy Rómában fejezi be a pályafutását. Ha neki nem 2 tüdeje van, akkor nem ember.

Ledesma: Emlékszem, itt az oldalon talán én örültem neki a legjobban, hogy végre visszatérhetett és joggal voltam rá büszke, mert a Parma ellen rögtön nyert is a csapat. Azóta semmi. Ezt szó szerint értem. Egy jó és hasznos megmozdulása volt, mikor belőtte a labdát a gól előtt a tizenhatos területére. Kiégett volna, vagy csak más környezet kell neki? Bárhogy is fáj, de lépni kell, mert ez senkinek nem jó.

Mauri: Olyan megmozdulásai voltak ma is, mint legutóbb akkor, mint harmadik lett a csapat, 1-2 labdás mutatványát élvezet volt nézni. Ha ezt a formáját tartja szezon végéig és 2010 őszén itt folytatja, akkor nagyon jó, hogy hosszabbít vele a klub. Mondhatnám, üdv ismét a fedélzeten, soha jobbkor!

Kolarov: Összehozott egy hellyel-közzel jogos büntetőt, de hasznosan robotolt, ügyes és veszélyes beadásai vannak. Kár hogy nyáron elmegy, de azt azért ne feledjük, hogy könnyen lehet, a klub hússzoros (!) pénzt fog rajta keresni.

Rocchi: Azt a kapitányt idézi megint, akire fel lehet nézni, ma is jó volt, kicsit korai volt a cseréje.

Zarate: Le kell írjam, amennyit hozzátesz egyéni villanásokban, annak kétszeresét legalább ártja a csapatnak, ilyen önző módon egyszerűen nem lehet játszani, nem is értem miért várt eddig Reja a lecserélésével. Nem hasznos egyszerűen a játéka, hiába zseni, ha kerékkötő is egyben.

Pályára lépett meg Cruz Rocchi helyett, aki ugyan most nem szerzett gólt és veszélyes sem volt, de jól tartotta és játszotta meg a labdákat, Zarate helyén Foggia, akin látszott a hosszú kihagyás és Lichtsteiner helyén Biava, aki megizzadt egy kicsit.

Így a végén pedig mindenkitől elnézést a hosszú szünetért, újra itt vagyok és igyekszem hasznos munkát végezni megint, szervusztok!

MILAN-LAZIO 1-1

2010.03.28. San Siro

gólszerzők: 18' Borriello büntetőből ill. 32' Lichtsteiner

MILAN (4-4-2): Dida; Zambrotta (32' st Jankulovski), Thiago Silva, Favalli, Antonini; Abate, Flamini, Ambrosini, Seedorf; F.Inzaghi (32' st Zigoni), Borriello

Roma, Kaladze, Oddo, Gattuso, Verdi  e.:Leonardo

LAZIO (3-5-2): Muslera; Dias, Stendardo, Radu; Lichtsteiner (44' st Biava), Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov; Rocchi (11' st Cruz), Zarate (38' st Foggia)

Berni, Baronio, Firmani, Del Nero  e.:Reja

játékvezető: Tagliavento
 

sárgalap: Ambrosini (M), Zambrotta (M), Mauri (L), Flamini (M), Cruz (L), Muslera (L)

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr741876179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása