HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

A Lazio nagyjai bizakodóak a derbi előtt

2010.04.16. 02:07 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Hangolva a derbire, nézzük át, hogy a klubhoz köthető jeles személyiségek hogyan és miként vélekednek a vasárnapról és a várható eredményről. Hogy mindenki bizakodó, az természetes, hiszen hol van az a Lazio már, amelyiknek komolyan számot kellett vetnie a kiesés gondolatával? Bár a tabellán elfoglalt helyezés továbbra is erősen kiábrándító, de az elmúlt fordulók játéka feledteti némileg a szörnyű szezont. Ennek megkoronázása lenne a Roma vasárnapi legyőzése.

 

Peruzzi: "Nem hiszem, hogy a vasárnapi lesz a mindent eldöntő csata a bajnoki cím szempontjából, mert mind a Romának, mind az Internek komoly meccsei vannak még ezen forduló után is. Bevallom, hiányzik hogy már nem szerepelhetek a derbin, mert semmihez sem hasonlítható az ottani hangulat és soha nem lehet tudni hogy ki lesz a győztes! Egy csapat sem lehet nyugodt, amely ellen Totti pályára lép, de a Laziónak is ott van Rocchi, Zarate és Floccari. Nehéz bármit is mondani az Inter-Juventusról is, szörnyű szezont futnak a torinóiak, de az ilyen meccseken vannak a nagy feltámadások. Hogy visszatérek-e a Lazióhoz, hogy segítsem az edzői csapatot? Korai még erről beszélni, a tárgyalások alig kezdődtek meg, most a válogatottnál végzett munkám a legfontosabb, Dél-Afrika után minden letisztázódik!"

 

 

Cragnotti: "A csapatnak csak a győzelem lebeghet a szeme előtt, már csak a biztos bajnoki bennmaradás miatt is. Melyik csapaton lesz nagyobb nyomás? Különböző okok miatt mind a két csapaton ugyanakkora lesz. A Lazio nagy lelkesedéssel fog játszani, ebben biztos vagyok. Hogy miért alakult ilyen rosszul a szezonjuk? Mert mellőzték legjobbjaikat és katasztrófa volt az előrejátékuk."

 

Rossi: "Emlékszem, derbit játszani semmivel sem összehasonlítható érzés volt. Akkor is és most is esélyesebb a Roma, ezért is volt fantasztikus megverni őket, most is ez a Lazio feladata! Bár tény, hogy a Roma olyan célért küzd, ami 2 hónapja még elképzelgetetlen lett volna, ez nagyon fel fogja őket tüzelni. Róma ünnepe egy ilyen mérkőzés."

 

Firmani: "Látva Formellóban minden nap a minket kísérő hatalmas tömeget, csak a győzelem lehet a cél! Nehéz évünk volt, de a Cagliari elleni győzelem után áttört a fal. Di Canióhoz senki sem hasonlítható, senki sem tud úgy tüzelni és hajtani mint ő, Paolo volt számomra a legnagyobb példakép. Minden derbi előtti este már telve volt feszültséggel. Ám például Peruzzi akkor is mosolygott, szóval mindannyian mások vagyunk. Én persze izgatott vagyok és mindent meg fogok tenni a győzelemért!"

 

Di Canio: "Ha pénteken nem nyer az Inter, akkor duplán lelkes lesz minden egyes római, aki ellenünk pályára lép, rémálom lenne számukra úgy kikapni. Remek vezetője van a csapatnak Reja személyében, csak a 3 pont az elfogadható neki is!"

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr191925368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása