HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Udinese 3-1 - Carmeloman a lazio.hu-ról

2010.05.17. 02:05 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Kezdjük a legfontosabbal! Uraltuk a meccset! És nem csak a kiállítás után,hanem előtte is. Egy-két védelmi megingás volt, de nem számottevő.

 

Sok mindenről fogok írni,de elöször is a mérkőzésről. Statisztikák közül néhány:

Labdabirtoklás: 61-39%(kiállításig 55-45), lövések: 17-5(eltaláló: 8-3), szöglet 10-6.

Már a kiállítás előtt is uraltuk a meccset, csak az Udinese(amely jobb csapat,mint ahol áll) néhány kontrája jelentett veszélyt. Sajnos Di Natale belőtte a "szokásos" gólját, de nem volt elég a győzelemhez.Motiváltan, harcosan játszott a csapat. Értékelés:

Berni(6,5): Jól és magabiztosan védett, a gólról nem tehetett. Idei második meccse, jól teljesített, de azért Muslera jobb.

Biava(6,5): Jól játszott, Floro Flores-t leszedte a pályáról, egyetlen hibája,hogy elváltotta magát a gól előtt. Gyakran futott fel, és segítette a támadásokat.

Dias(7): A védelem vezére, sok mentése volt, megbízható. A kezdeti bizonytalansága után az év egyik legjobb vétele lett.

Siviglia(6): Közepes teljesítményt nyújtott, talán Di Natale-ra is kiléphetett volna, valószínűleg ez volt a búcsúmeccse,amelyet csapatkapitányként játszott végig.

Scaloni(6): Az elején aktív volt, utána beleszürkült a mezőnybe. Közepes szintű játékos,csereként még jó.

Brocchi(7,5): Nagyon jól játszott, végig hajtott-robotolt. Mintha két tüdeje lenne, és háromszor akkora szíve. Meg kell tartani,igaz kevesebb fizuért. A gólja is szép volt. Cseréje: Baronio(-):Elköszönt tőle a közönség.

Ledesma(6,5): Érdekes egy figura. Játékaalapján flegma,unott,és óriási passzokra képes, de néha két méterre álló emberhez elpasszolja mellette a labdát. Javulnia kell, de fontos láncszeme a csapatnak.

Hitzlsperger(6,5): Góljával megadta az alaphangot. Jól játszott,lelkes volt és hajtott. Ez a bombázó kell, a régi nem. Bele kellett szoknia a bajnokságba.

Del Nero(6): Megbízható játékos, beugrónak tökéletes,jól is játszot,de volt már jobb meccse is. Hibája,hogy fizikailag gyenge. Cseréje Diakite(6,5): Jól játszott, nagy tehetség. Kicsit szeleburdi, de majd Reja megneveli. A jövő egyik hátvédje lehet. Még mindig csak 23 éves!

Rocchi(6,5): Jól játszott, de ne mvolt szerencséje. Igaz, így is adott egy gólpasszt,és lelkes volt. Csak így tovább! Cseréje: Zarate(-): Kedvtelen volt, amikor lejött a végén,látszott,hogy el akar menni. Remélem marad és a tavalyi önmagát megtalálja.

Floccari(7,5): Remekül játszott, megéri a pénzét! Meg kell tartanunk! Fizess dagi! Gólja mestermunka volt, sok labdát készített le, egyikből gól is lett.

Összegezve egyedül Siviglia lógott ki, néhány emberen látszott a kihagyás, Kolarov nem hiányzott!!!

Lotito nyilatkozta erősíteni fog, jövőre EL indulás a minimum. A felesleget kiszórja. És hogy miért? Mert idén kimutatta neki a könyvelője,hogy például Manfredininek a zserződése miatt utalni kellett egy győztes meccs után 40.000 eurót.Amúgy 80.000 a díj,ha sérült akkor a fele. Elviszi a pénzét a sok semmirekellő. Ideje,hogy végre észrevette!

Reja és Lotito sokat beszél, az edzőnek akarja kialakítani a keretet. Ő kérte Floccarit és Ledesmát is.

Lotito is megjegyezte, örül neki,hogy ebben a nehéz helyzetben egy tét nélküli meccsen 40.000 vannak kinn. Köztük volt Dabo is, aki sállal és szurkolással vétete észre magát. Majd a meccs végén a szurkolók kiabálták a nevét, és ő elsírta magát. További sok sikert Dabo!!

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr682009013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása