HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

GRATULÁLUNK!

2010.05.17. 02:08 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Egy olyan csapatnak, amelyik egy szezonban megszerzi hazája kupáját, megnyeri bajnokságát, majd a legrangosabb nemzetközi kupadöntőben van jelenése, csak egyet lehet mondani: gratulálunk! Egy éve ilyenkor mindenki a Barcelona korszakos szárnyalásáról beszélt, most, hogy az Inter van mindennek kapujában, az emberek szeretik ezt elfelejteni. Mi azonban, igazi szurkolók tudjuk értékelni legjobb barátaink sikereit.

 Ma sajnos a Laziónak esélye sincs arra, hogy akár csak hasonló tetteket hajtson végre, mint milánói testvéreink és jobbára a múltba nézünk, hiszen nem is olyan régen, 10 éve még egész Európa bámulta Itália legjobb és legerősebb csapatát, amelynek hazai söprését csak ennyi idő után volt képes valamely csapat megismételni.

 Milyen szép ez is: a Lazio és az Inter közösen tartják immár a rekordot. Egy évtizede pedig sikerült minderre feltenni a koronát a KEK megszerzésével, így a párhuzam jövő héten szinte száz százalékossá válhat. Nem is kívánhatunk mást, csak annyit, hogy Itália trónja után üljön fel az Inter Európa trónjára is! Utána pedig reménykedjünk abban, hogy a következő szezon arról fog szólni, az Inter hogyan védi meg ismét a címeit, a Lazio pedig milyen küzdelmes munkával fog BL-szereplésre jogosító helyen végezni.

Végül pedig csak egy példa arra, milyen erős is a testvériség: Sienában 500 laziale bíztatta az Intert, többek között ilyen feliratokkal: "Siena fele romanista? Akkor a másik fele interista!"

Szólj hozzá!

Címkék: kitekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr262009019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása