HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2009.09.08. 13:36 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Del Piero biztos,hogy sérülése miatt nem lép pályára a Lazio ellen.
  • Lotito olasz sajtóértesülések szerint egy nagyszabású csereügylet részleteit intézi az Internazionale csapatával,melynek főszereplője ki más lenne mint Pandev.
  • Sajnos több kulcsember játéka is még erősen kérdésed a szombati rangadó miatt.Diakité sérülése komolyabbnak látszik,Zarate ügyében pedig még mindig nem lehet biztosat tudni.Reméljük,ezek a hírek csak altatások a nagy meccs elött.
  • Matuzalem elmondta a Sky Sportsnak,hogy nem szabad elbizakodottá válnia a csapatnak az első két forduló eredményei miatt,mert nagyon nehéz meccs vár rájuk szombaton,ám jól fognak játszani,és a szurkolóik elött,hazai pályán csak jó eredményt érhetnek el.
  • Tegnap látott napvilágot az algériai sajtó révén egy cikk,melyben Meghni panaszkodott a Laziora,hogy nem kap elég játéklehetőséget,valamint elvágyódik,de "algériai állampolgárként nem tudok könnyen ugrálni".Ezt ma a Corriere dello Sport hasábjain erőteljesen cáfolta. "Nagyon jól érzem magam a csapatomnál,az újság kitalációja mindazok a szavak,amelyeket nekem tulajdonítottak.Csak az a vágyam,hogy minél sikeresebb legyek a Lazioval!"

2 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr861368498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Electric Joker 2009.09.12. 11:17:48

Valahogy a Lazio játékosok szavát mindig kiforgatják a lapok, nem győznek cáfolni... Véletlen?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.12. 14:48:37

@Electric Joker: Sajnos valószinüleg nem véletlen,elég elfogult még a római sajtó is a Lazioval szemben,és nem pozitiv irányba.
süti beállítások módosítása