HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Mi lesz januárban, kik érkezhetnek?

2009.10.15. 17:31 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A klub vezetősége január legelején megkezdi a csapat megerősítését.

Az első megoldandó kérdés az év elején nyilvánvalóan Pandev és Ledesma ügye lesz. Tudvalevő, hogy a macedón támadó bírósági úton akarja egyoldalúan felbontani a szerződését, ám a Lazionál bíznak benne, hogy ez nem sikerül neki, és igy januárban az Internazionaleval meg tudnak egyezni egy reális vételben. Az biztos, hogy az Internazionalenál már döntöttek, nem lehet semmilyen csere tárgya Arnautovic, aki ugyan Mourinhot még nem tudta meggyőzni arról, hogy lehet vele számolni, de a klubnál bíznak benne.Igy változatlanul Pandevért pár millió eurót és 1-2 fiatal játékost kínálnak, a pár héttel ezelőtti Suazo-Materazzi cserelehetőséget most már nem nagyon hallani. Valószínűleg a milánóiak azért is meglehetősen passzívok, mert megvárják a bíróság döntését, hiszen ha sikerül Pandevék elképzelése, akkor ingyen igazolhatóvá válik a macedón. A Lazionak az lehet a szerencséje, ha az egyoldalú szerződésfelbontás nem jár sikerrel, és igy biztosra vehető, hogy az Inter is sokkal konstruktívabb lesz.

 

 

 

Ledesma a legfrissebb hírek szerint Firenzébe tart, és ez nem is lenne meglepő, mert nyáron is erősen érdeklődött iránta a Fiorentina. Az argentín nem boldog a csapatnál, és bár ő nem lépett olyan drasztikusat mint Pandev, biztos hogy távozik télen. Kicsit meglepő, de komoly hír az is, hogy a Lazio érdeklődik Aimar játékjoga iránt, aki jelenleg a Benfica játékosa. Aimar ügynöke november elején Rómába érkezik, hogy tárgyaljon a vezetőséggel a lehetséges átigazolásról. Most úgy tűnik, erősen valószínű, hogy a 30 éves játékos csatlakozik januárban a kerethez, komoly erősítés lenne.

Rever esetében azonban halványul a remény, a Gremio továbbra is 7 millió eurót kér a védőért, és nem hajlandóak ebből engedni, ennyit azonban a Lazio nem fog kifizetni érte. Fabio Simplicio szerződtetése szintén távolabb került, mert a brazil alapvetően jól érzi magát Palermoban, a családja miatt sem akar változtatni, és a csapat által kínált szerződéshosszabítással sincs komolyabb baja.

Miranda és Capue átigazolására az esély 50-50 százalék továbbra is, Mirandáért szintén nagyon sokat, 10 millió euró körüli összeget kérnek a Sao Paolo elöljárói, ami túl nagy kiadásnak bizonyulhat. Összeségében elmondható, a Lazio számára akkor nyílik lehetőség komolyabb igazolásra, ha Pandevet és Ledesmát sikerül viszonylag magas áron eladni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolás kitekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr741452320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása