HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: Villarreal-S.S. Lazio

2009.11.06. 00:45 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Egy pozitívuma akad a mai estének: a csapat nem szenvedett igazán megalázó vereséget. Az összes többit el kell felejteni, az eszméletlenül korai góllal, a még fel sem dolgozott hátrányba kerülés utáni kiállítással, a hanyagul elvégzett büntetőrúgással, mindennel. Reálisan nézve a vereség benne volt a mérkőzésben már a kezdete előtt is, mert a Villarreal egyértelműen jobb csapat mint a Lazio, jó formában is van, ellentétben a rómaiakkal, és hazai környezetben játszhatott. Lássuk be, az inkább meglepetés volt, hogy sikerült legyőzni a spanyolokat Rómában. Minden továbbit később, most nézzük a játékosok értékelését:

Bizzarri: Nem igazolta, hogy joggal áll a kapuban a nemzetközi mérkőzéseken, több gólban is egyértelműen hibás volt, sokat bizonytalankodott.

Lichtsteiner: A kezdeti káoszban ő sem találta a helyét, az első félidő vége felé sikerült stabilabbá válnia, és onnantól elfogadható volt a teljesítménye.

Siviglia: Ahogy megjósultuk, a védelem közepén nem tudott vezért lenni, hiba-hiba hátán, Rossi és Nilmar szinte megoldhatatlan feladatot jelentet neki.

Diakité: Váratlan húzás volt hogy kezdett, de ő se találja a bajnokság elején tapasztalt jó formáját,sok hiba és tanácstalanság jellemezte.

Radu: A szedett-vedett védelemben általában mindig több a pozitívuma mint a negatívuma, és annyi mindenképpen a számlájára írható, hogy sikerült Cribarit kiszorítania a kezdőből. Nem volt nagy meccse ez neki sem, de kiemelkedett védőtársai közül.

Perpetuini: Tehetséges, ez minden megmozdulásán látszik, de talán még nem megfelelően érett az ilyen komoly csatákhoz. Reméljük, hogy vasárnap jobban fog teljesíteni.

Baronio: Nincs mit mondani a teljesítményéről sajnos. Nyilván nem kellett volna félreérthető mozdulatot tennie, de Llorente elképesztő színjátékát a játékvezető teljes egészében elhitte. Undorító jelenet volt.

Foggia: Eliseu akarta rúgni a büntetőt, de már soha nem tudjuk meg mi lett volna, ha Foggia enged a kérésének. Rosszul, hanyagul végezte el a tizenegyest, és újabb bizonyítékát adta annak, hogy Ballardininek nem feltétlenül kell vele kezdőként számolnia.

Mauri: Küzdött, hajtott, akart, még az utolsó pillanatokban is támadást vezetett, de sajnos ma nem sokat ért el a játékával.

Eliseu: Az idény során először kapott tétmeccsen kezdőként lehetőséget arra, hogy bizonyítsa, megérte az 1 millió eurót és biztosítsa arról Ballardinit, helye van a csapatban. Sajnos ezt részben rajta kívül álló ok miatt sem tehette meg, mert Baronio kiállítása után vissza kellett mennie a középpályára. A büntetőt ő szerette volna rúgni, de sajnos Foggia nem hagyta magát. A meccs vége felé egyre fásultabb lett.

Rocchi: Ha az első percben sikerül értékesítenie a helyzetét, lehet most egészen más végeredményről beszélnénk. Sajnos nem sikerült, de a capitano szokásához híven hajtott, nem állt le egy pillanatra sem, Ballardini már a bajnokira való pihentetés miatt hívta le.

Pályára lépett még Kolarov az 53. percben Siviglia helyett, Zarate az 53. percben Perpetuini helyett, és Makinwa is lehetőséget kapott a 64. percben Rocchi helyett.

Kolarov: Jól és ötletesen játszott, de sajnos későn jött be, csak elfáradt, reméljük vasárnap teljes erővel küzdhet megint.

Zarate: Gólt lőtt és lendületet hozott, de róla is azt mondhatjuk, hogy nem feltétlen kellett volna beállnia a fontos bajnoki előtt.

Makinwa: Ő is először játszott a csapatban, volt egy-két jó megmozdulása, de sokat nem tett hozzá a meccshez.

Ahogy az várható volt, a Salzburg is nyert Szófiában, így 12 ponttal, veretlenül vezeti a csoportot, mögötte a Villarreal és a Lazio 6-6 ponttal, és utolsóként a Levszki helyezkedik el, változatlanul 0 ponttal és 0 rúgott góllal. Örvendetes, hogy nyert az osztrák csapat, mert így a Levszkinek minden reménye elszállt, és vélhetőleg nem sok ellenállást fog így tanusítani Rómában, tehát ott számolhatunk biztos 3 ponttal. Semmi sem veszett még el, a csapat kezében van a további sorsuk, nyugodtan tovább lehet még jutni a csoportból, erre minden esélyük megvan. Ezzel együtt, ez csúnya vereség volt, a csapat mérlege cseppet sem javult, ugyanúgy gödörben van a Lazio. Egy dolgot tehetünk, bármilyen nehéz, de bizakodva és reménytelien tekintsünk a vasárnapi rangadó elé, a csapat és mi is felejtsük el ezt a mérkőzést. Hajrá Lazio!

Szólj hozzá!

Címkék: meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr501503948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása